Softkernerugbrød Melblanding 100/0 12,5 kg Natur Aks - Valsemøllen

Softkernerugbrød 100/0 er et kernerigt rugbrød med hørfrø, solsikkekerner og poppede durumkerner, der bidrager til at brødet holder sin saftighed og holder sig frisk i flere dage.

Valsemøllen
329160
Sorry, This item is out of stock.
359,00 kr.
Fjernlager ca. 1 -2 dages ekstra leverings tid
op til 5 dages ekstra leveringstid

  Recycled emballage

- vi genbruger papkasser

  Spørgsmål ?

- ring / sms 30281060

  Prismatch

- her handles til laveste priser

Softkernerugbrød Melblanding 100/0 12,5 kg Natur Aks - Valsemøllen

Softkernerugbrød 100/0 er et kernerigt rugbrød med hørfrø, solsikkekerner og poppede durumkerner, der bidrager til at brødet holder sin saftighed og holder sig frisk i flere dage. Danskernes mest populære rugbrød. Softkernerugbrød 100/0 er mærket med Dansk Mel og Valsemøllens NaturAks®, hvilket betyder, at du får et produkt af ekstra god kvalitet, dyrket høstet og malet i Danmark.

I NaturAks® koncept har de håndplukket landbrugene, og vi følger kornet og melet løbende helt fra jord til bord, for at sikre den høje kvalitet.

NaturAks® er samtidig din garanti for, at kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og roundup.

Beskrivelse

Melblanding til rugbrød, tilsæt vand og gær

Anvendelse

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer. Tilsæt kun vand og gær.

Vejledning

Bagning:

Tilsæt kun vand og gær.

Opskrift til 15 rugbrød á 1.400 g | 52 rugbrødssandwich á 400 g 12.500 g Softkernerugbrød 100/0 NaturAks (3110114) 120 g Gær (60 g tørgær) 8.400 g Vand 22.020 g Dejvægt i alt

Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.

Dejtemperatur: 28-30°C Æltetid: 20 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: Rugbrød: 1.400 g. Rugbrødssandwich: 400 g. Form: Rugbrød: 10 x 10 x 30 Form (3L). Rugbrødssandwich: Rundform med en diameter på 20 cm - 4 stk. markeres med dejskraber.

Dekoration: Sesam Opslåning.

Dejen vendes i sesam inden den kommer i formen.

Hævetid: 50 min

Bagetemperatur (vejl.): Bageriovn: 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning. Gastroovn: 230°C, faldende til 170°C. Damp ved indsætning Bagetid (vejl.): Rugbrød: 50 min. (kernetemperatur på min. 94-96°C). Rugbrødssandwich: 20 min.

Ingredienser:

  28% danske RUGFLAGER, dansk RUGSIGTEMEL, 12,5% hørfrø, dansk RUGMEL, 9% solsikkekerner, tørret HVEDESURDEJ (HVEDEMEL, starterkultur), karamelpulver (glucose sirup, maltodextrin, sukker), salt tilsat jod, brun farin, mørk ristet BYGMALT.

Allergener: GLUTEN

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1562kj/373 kcal Fedt 11 g - Heraf mættede fedtsyrer 1.3 g Kulhydrater 51.1 g - Heraf sukkerarter 4.6 g Protein 11 g Salt 2.26 g Kostfibre 12.3 g 

329160

Du vil eventuelt også synes om

16 andre varer i den samme kategori: