- Ny
Softkernerugbrød Melblanding 100/0 12,5 kg Natur Aks - Valsemøllen
Softkernerugbrød 100/0 er et kernerigt rugbrød med hørfrø, solsikkekerner og poppede durumkerner, der bidrager til at brødet holder sin saftighed og holder sig frisk i flere dage.
- vi genbruger papkasser
- ring / sms 30281060
- her handles til laveste priser
Softkernerugbrød Melblanding 100/0 12,5 kg Natur Aks - Valsemøllen
Softkernerugbrød 100/0 er et kernerigt rugbrød med hørfrø, solsikkekerner og poppede durumkerner, der bidrager til at brødet holder sin saftighed og holder sig frisk i flere dage. Danskernes mest populære rugbrød. Softkernerugbrød 100/0 er mærket med Dansk Mel og Valsemøllens NaturAks®, hvilket betyder, at du får et produkt af ekstra god kvalitet, dyrket høstet og malet i Danmark.
I NaturAks® koncept har de håndplukket landbrugene, og vi følger kornet og melet løbende helt fra jord til bord, for at sikre den høje kvalitet.
NaturAks® er samtidig din garanti for, at kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og roundup.
Beskrivelse
Melblanding til rugbrød, tilsæt vand og gær
Anvendelse
Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer. Tilsæt kun vand og gær.
Vejledning
Bagning:
Tilsæt kun vand og gær.
Opskrift til 15 rugbrød á 1.400 g | 52 rugbrødssandwich á 400 g 12.500 g Softkernerugbrød 100/0 NaturAks (3110114) 120 g Gær (60 g tørgær) 8.400 g Vand 22.020 g Dejvægt i alt
Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.
Dejtemperatur: 28-30°C Æltetid: 20 min. langsomt
Liggetid: 30 min.
Dejvægt: Rugbrød: 1.400 g. Rugbrødssandwich: 400 g. Form: Rugbrød: 10 x 10 x 30 Form (3L). Rugbrødssandwich: Rundform med en diameter på 20 cm - 4 stk. markeres med dejskraber.
Dekoration: Sesam Opslåning.
Dejen vendes i sesam inden den kommer i formen.
Hævetid: 50 min
Bagetemperatur (vejl.): Bageriovn: 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning. Gastroovn: 230°C, faldende til 170°C. Damp ved indsætning Bagetid (vejl.): Rugbrød: 50 min. (kernetemperatur på min. 94-96°C). Rugbrødssandwich: 20 min.
Ingredienser:
28% danske RUGFLAGER, dansk RUGSIGTEMEL, 12,5% hørfrø, dansk RUGMEL, 9% solsikkekerner, tørret HVEDESURDEJ (HVEDEMEL, starterkultur), karamelpulver (glucose sirup, maltodextrin, sukker), salt tilsat jod, brun farin, mørk ristet BYGMALT.
Allergener: GLUTEN
Næringsindhold pr. 100g:
Energi 1562kj/373 kcal Fedt 11 g - Heraf mættede fedtsyrer 1.3 g Kulhydrater 51.1 g - Heraf sukkerarter 4.6 g Protein 11 g Salt 2.26 g Kostfibre 12.3 g