Tres Hombres La Palma Oro Edition 12, 18 års Old Solera

La Palma Oro Edition 12 18 Year Old Solera, 70 cl

Køb nu!!
1.195,00 kr.
Udsolgt

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Tres Hombres

Historien

De tre venner, Arjen Van Der Veen og Jorne Langelaan fra Holland, og Andreas Lackner fra Østrig mødte hinanden til søs. I april 2000 mødte de hinanden ombord på en tremastet barque som hed Europa, og krydsede et ocean sammen som skibsdrenge på en smuk rejse som varede over to måneder. På denne rejse, højt oppe i rigningen på det smukke skib, kom drømmen om emissionsfrit søtransport til de tre venner, og de fik deres kælenavn 'Tres Hombres'(Tre mænd).Som de nåede Amerikas kyst, forlod Andreas skibet for at opfylde hans planer i Sydamerika. Jorne and Arjen rejste mod Michigan og inden for få måneder byggede de den første 'ecoliner' ved Fairtransport Flåden: skibet Pierius Magnus, som havde en flad bund, og krydsede et ocean uden motor fra maj til oktober 2002. Efter fem år på egen hånd, blev de tre venner genforenet i 2006 og startede for alvor at planlægge fremtiden for deres søtransport under sejl.

Rommen

Tres Hombres er en forkælelse for dem som deler sammen passion som de tre dagdrømmere som gjorde deres drøm til virkelighed. Smagen af Tres Hombres rom, som ændrer sig hvert år, er lige så udsøgt og spændende som sin produktion og forsendelsesproces. Destillationen af rommen bliver efterfulgt af års modning i Amerikanske egetræstønder, hvor man bruger Solera processen og en unik tilsætning, et strejf af en Cubansk master blender. De traditionelle destillations metoder, som bliver udført af diverse destillerier, producerer en rom som passer til lige så godt til spændende salsa fester som til et stille øjeblik ved pejsen med en Cubansk cigar. På mange af udgaverne er mærkatet sat på ved håndkraft, ligesom de forseglede toppe, som giver demden Caribiske fornemmelse og udtrykker smukt den romantiske livsstil forbundet med Tres Hombres. Tres Hombres er et samleobjekt og genkendelig ved at de hver år frigiver et bestemt antal limited editions.

Tres Hombres er en rom med en historie, der laver historie.

Tres Hombres – Edition 12 La Palma Oro 18 Year Old Solera

Denne karakteristiske, utrolig bløde, gamle rom er lavet af de bedste rom fra Aldes, og spænder fra 13 til 21 år. Den er blandet af geniet Santi og bliver transporteret over havet af Tres Hombres i Spanske egetræstønder. Resultatet er en dejligt 18 års European Solera Rum, som ikke frygter nogen anden Caribisk konkurrent. Ledsaget af en smuk Red La Palma blomst på flasken, er denne rom den mest modne indtil videre i vores La Palma linje.

Du vil eventuelt også synes om

300 andre varer i den samme kategori: