Hermon Mount Hermon Indigo

Velegnet til en god burger, lamme spareribs, pasta bolognese, grillede grøntsager, moussaka.

Køb nu!!
109,00 kr.
Fjernlager ca. 1 -2 dages ekstra leverings tid
- vi får dem hjem når du bestiller

Minimumsantallet for køb af varen er 6.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Hermon Mount Hermon Indigo
Golan Heights - Rødvin


Drue: Cabernet Sauvignon, Syrah

 

Produced and bottled by Golan Heights Winery, Golan.

Denne vin kommer fra Golan Heights Winery, der blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golan højderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man haft stor succes med at producere de fineste medalje-vindende vine. Ved "The International Wine and Spirit Competition 2004" i London vandt Golan Heights Winery prisen som "Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin". I "Wine Report 2008" af Tom Stevenson kåres Golan Heights Winery som "Bedste israelske winery". Ved Vinitaly 2011 blev Golan Heights Winery kåret som "Verdens bedste vinproducent" samt modtog det prestigefulde Grand Trophy. Sidst men ikke mindst vandt Golan Heights Winery Wine Enthusiasts prestigefulde Wine Star Award 2012 i kategorien "New World Winery of the Year". Denne succes og stabilitet har for alvor sat Golan højderne på det internationale vinkort.

Denne 2013 er den anden årgang af Mount Hermon Indigo, som er produceret af et blend af de traditionelle franske druer; Cabernet Sauvignon og Syrah, der alle er dyrket i Golan højderne i Galilæa området.

Vinen har udelukkende været lagret i ståltanke.

Det er en flot vin med rød-violet farve, delikat og frugtig duft af modne blommer og kirsebær med noter af friske og røgede urter, mellem-fyldig, rund og blød frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne velafbalancerede vin er særdeles velegnet til en god burger, lamme spareribs, pasta bolognese, pizza, grillede grøntsager samt moussaka.

Den kan med velbehag drikkes nu og de næste par år.

Alkoholprocent: 14
Restsukker: Ca. 2,5 g/l
Indhold: 75 cl
Type: Tør

Du vil eventuelt også synes om

3 andre varer i den samme kategori: