Santa Sofia Ripasso Valpolicella Superiore DOC

14 % alc. 75 cl.

Santa Sofia Ripasso Valpolicella DOC 

Køb nu! kun 44 stk. tilbage på lager!
149,00 kr.

Minimumsantallet for køb af varen er 6.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Beskrivelse:

Drue: Corvina, Rondinella, Molinara

Santa Sofias hovedkvarter og kældre er beliggende i Pedemonte di Valpolicella, som er beliggende i provinsen Verona, i Veneto regionen i Italien. Pedemonte er en af de smukkeste og mildeste zoner i det klassiske Valpolicella område. Santa Sofia har igennem generationer opbygget og vedligeholdt et flot omdømme som en lille producent med høj kvalitet og har i mange år produceret flotte vine af allerhøjeste kvalitet. Santa Sofias vine er resultatet af en perfekt blanding af gamle traditioner og mange års erfaring tilsat moderne teknologi.

Denne vin er produceret af 70% Corvina, 25% Rondinella og 5% Molinara druer, der er dyrket i Valpolicalla området i Veneto regionen i Italien.

Vinen har været lagret 9 måneder på slavoniske egetræsfade og minimum 3 måneder på flasken inden frigivelsen.

Vinen er produceret på "Ripasso" metoden, som direkte oversat betyder "passeret igennem igen". Udtrykket betyder, at man tilsætter de upressede skaller fra Amarone vinene efter at disse vine på tørrede druer er færdige med deres gæring. Dette giver ekstra smag, alkohol, krop, karakter og garvesyre til Valpolicella'en.

Det er en utrolig flot vin med intens mørk rubinrød farve, elegant duft med noter af krydderier, harmonisk, fyldig og frugtrig smag samt en lang og behagelig eftersmag.

75 cl.

Alkohol 14 procent

Du vil eventuelt også synes om

20 andre varer i den samme kategori: