Klein Constantia Cabernet Sauvignon Estate Bottled Sydafrika 2008

75 cl. 2008

5 ud af 5 stjerner i Platter's Wine Guide 2011

 

Køb nu! kun 12 stk. tilbage på lager!
599,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Drue: Cabernet Sauvignon     Årgang: 2008 

 Denne vin kommer fra ejendommen Klein Constantia, som blev grundlagt i 1685 af Simon Van Der Stel, der var den første hollandske guvernør i Cape Town. Vingården blev i 1980 købt af familien Jooste, som også står for ledelsen i dag. De har brugt mange penge og megen tid på igen at få Klein Constantias navn spredt over hele den store vinverden. Klein Constantia ligger få kilometer uden for Cape Town, hvor markerne med vinstokke bølger ned af bjergsiderne i et klima, der er perfekt til fremstilling af store vine. Klein Constantia bliver ofte kaldt "verdens smukkest beliggende vingård" og i efterårsudgaven 2002 af Wine & Spirits var Klein Constantia blandt "Top 25 vineyards" i verden. 


Vinen er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer, som er dyrket i området Constantia, der er beliggende i udkanten af Cape Town i Sydafrika. 

Den har lagret på franske egetræsfade i 12 måneder.

Det har resulteret i en meget fyldig vin med dyb rubinrød farve og fremragende bouquet af solbær, krydderier og cigaræske. Den har en robust karakter, kraftig, frugtagtig, men samtidig blød og behagelig smag samt en lang og vedvarende eftersmag. 

Den er særdeles velegnet til vildt, kød- og pastaretter samt diverse oste.

Denne vin kan med velbehag drikkes nu, men den er også velegnet til henlægning.5 ud af 5 stjerner i Platter's Wine Guide 2011

 

 

Alkoholprocent: 15,5 
Restsukker: Under 2 gr./ltr. 
Indhold: 75 cl. 
Type: Tør 

Du vil eventuelt også synes om

4 andre varer i den samme kategori: