Special Edition Lbv Port 2018 - Quinta Do Pego

75cl. - 20% alc. - flasket i 2023 - Ufiltreret

Blue Special edition - Only the very best

Blåbær i duften, dyb mørkerød farve, balsamico og blomsterede noter, og yders intens i smagen med bløde tanniner, god syre, lakrids og velstruktureret god krop med en vedvarende finish. - og hvad du nu selv smager i den.

Denne portvin er så intens, at portvinen nærmest sidder fast i hele munden efterfølgende, en kæmpe fornøjelse, og sikke et potentiale.

Quinta Do Pego
Køb nu! kun 94 stk. tilbage på lager!

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
3127,00 kr.66,00 kr.
149,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Quinta Do Pego Lbv Port 2018, Special Edition - Ja hvad skal det nu betyde? -

Ja det er jo meget velset at man prøver at fremme salget ved at skrive special Edition, men når det nu er sagt er Dansk ejet Quinta do Pego gode til at prøve lidt forskelligt og også lykkes med det, og denne port lbv har en lidt anderledes smagsprofil end deres alm. Lbv

Denne portvin er lavet i 2018 hvor quinta do pego ikke kom med en klassisk vintage, så det i sig selv kan allerede betyde at dråberne her i er af højere kvalitet, da høståret 2018 var et godt år, hvor et stort hus som f.eks. taylors kom med en klassisk vintage da kvaliteten var høj nok til det.

Herudover er denne Special edition nok Qunita do Pego´s ide at lave en slags enkeltmarks lbv port, hvor kun de bedste røde druer fra de allerbedste parceller udvælges til indholdet i denne flaske, som er flasket i 2023 efter godt 4 års lagring.

Denne portvin viser stor personlighed, delikat, elegance og masser af potentiale til at udvikle sig i flasken, men er også klar til at blive drukket nu f eks. til en rød fed bøf eller chokolade/kage og ost. Server mellem 7 - 13 grader

Du vil eventuelt også synes om

10 andre varer i den samme kategori: