Havreris 1 Kg. Økologisk Havrekerner Valsemøllen

Havreris er økologiske havrekerner som er varmebehandlet

Havreris har en mild, rund smag og kan bruges som et velsmagende alternativ i alle retter, hvor du normalt ville anvende ris, pasta eller andet tilbehør. 

Valsemøllen økologiske havreris er en nem og hurtig løsning til dine måltider med en kogetid på kun 10 minutter.

Valsemøllen
368760
Køb i dag! kun 22 tilbage på lager!

Mængderabat

AntalEnhedsrabatDu sparer
65,00 kr.30,00 kr.
39,95 kr.

  Salg til -

Erhverv og Privat

  Spørgsmål ?

- ring / sms 30281060

  Recycled emballage

- vi genbruger papkasser

  Prismatch -

her handles til laveste priser

Havreris 1 Kg.  Økologisk Havrekerner Valsemøllen

Valsemøllen økologiske havreris er en nem og hurtig løsning til dine måltider med en kogetid på kun 10 minutter.

Havreris har en mild, rund smag og kan bruges som et velsmagende alternativ i alle retter, hvor du normalt ville anvende ris, pasta eller andet tilbehør. 

 Havre er en kilde til protein og rig på fibre.

Valsemøllen økologiske havreris består af dansk økologisk kvalitetshavre, dyrket, høstet og produceret i Danmark med kort vej fra jord til bord. 

Fødevarestyrelsen anbefaler 90 gram fuldkorn om dagen og gerne mere, som en del af en varieret kost.

Produktet indeholder 100 gram fuldkorn pr. 100 gram. 

Valsemøllens økologiske Havreris indeholder betaglucan. Betaglucan er en naturlig fiber, der har vist sig at sænke kolesterolindholdet i blodet.

En portion Valsemøllen økologiske Havreris (70g) indeholder ca. 2,3 g betaglucan. 

Opbevaring:

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Vejledning:

Kogning:

Tilberedning i gryde:

1 kg Havreris, Dansk Øko · 3 liter vand · 30 g salt

Bring vand og salt i kog.

Tilsæt havrerisene, og kog i 10 min. ved svag varme.

Hæld vandet fra, og lad havrisene trække under låg inden servering.

Tilberedning i ovn:

1 kg Havreris, Dansk Øko · 3 liter vand · 30 g salt Dampes i gastro i 20 minutter – uden låg – sigtes lige efter.

Tip: Kogte havreris holder sig godt og kan nemt anvendes til nye retter uden at miste tekstur og smag.

Kogte havreris er nemme at varme op igen til samme resultat, som da de var ny kogte.

Kan også med fordel tilføjes smag i form af pesto, olieeddikedressinger, hoisinsauce eller teriyakisauce og bruges som topping eller fyld på anden dagen.

Ingredienser:

Afskallede varmebehandlede økologiske HAVREKERNER

Allergener: GLUTEN

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1499kj/358 kcal Fedt 5.9 g - Heraf mættede fedtsyrer 1.1 g Kulhydrater 58.9 g - Heraf sukkerarter 0.8 g Protein 12.4 g Salt 0.03 g Kostfibre 8.5 g 

368760

16 andre varer i den samme kategori: