Niepoort Vintage Port 2019

Nieport 75 cl - gratis fragt ved 6 fl.

kun 28.000 flakser af denne top årgang

Niepoort i magnum flaske klik her

OWC trækasse ved køb af 6 fl.

Nieport
Køb nu! kun 98 stk. tilbage på lager!
699,00 kr.
Gælder frem til jul

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Niepoort Vintage 2019 Vintage

2019 vintage port, farven er violet og dyb. Dufter af mørke bær og krydderier. God balance mellem frugt og tanniner, uden tvivl endnu en portvin fra Niepoort med stort lagrings potentiale/investering

Huset Niepoort

Niepoort familien har stået for driften i fem generationer, og idag er det Eduard Dirk Niepoort, der har overtaget roret. Man har altid tilstræbt, at to generationer arbejder sammen i firmaet for at bevare ånden og stilen i vinen. Niepoort har i mange år været berømt for deres klassiske portvine, vine af høj kvalitet med stor koncentration og lang holdbarhed. Dirk Niepoort er en meget karismatisk vinmager, der har sine egne idéer og standpunkter, og hans vigtigste filosofi er, at vine skal have friskhed for at være interessante. 

Niepoort portvin produceres på druer, der kommer fra gamle vinstokke i Pinhão-dalen og Pisca-dalen. Vinstokkene som Niepoort høster fra, er mere end 70 år gamle, og er plantet i den bedste og mest skifferholdige jordbund. Druerne håndplukkes i september og oktober, og trædes af både mænd og kvinder i lagares (lave granitkar). Gæringsprocessen bringes til ophør ved tilsætning af druespiritus, mens mosten stadig besidder store mængder naturlig sødme.

Du vil eventuelt også synes om

21 andre varer i den samme kategori: