Niepoort Late Bottled Vintage Port 2017

Nieport 75 cl. - 19,5% alc. 

Noter af: Brombær, solbær, rosiner, og ikke meget syre lav alkohol fornemmelse, god mundfylde

Late Bottled Vintage Aftappet 2021 Ufiltreret

Køb de andre årgange klik her

Nieport
Køb nu! kun 86 stk. tilbage på lager!
197,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

 Niepoort Late Bottled Vintage 2017

Denne portvin har en mørk rubinfarve, aromaen fremtoner mørk, skovbær og krydderier. I munden en medium fylde, med en fast struktur og syre, der giver enestående friskhed, som fører til en alkoholisk finish, hvor krydderier skiller sig ud.

Denne portvin er skøn at drikke nu, med stor friskhed og primær frugt fremhævet, men kan også drage fordel af opbevaring i kælderen i et par årtier.

LBV er perfekt til chokoladedesserter især, hvis mørk/bitter chokolade indgår i desserten. Den er også fantastisk til lagrede, kraftige oste, hvor den søde frugtsmag i portvinen er en god kontrast til det salte i osten. Men LBV og en pebersteak slår alle andre kombinationer.  Serveringstemperatur: 8-12°C 

Hos Niepoort har familien stået for driften i fem generationer, og idag er det Eduard Dirk Niepoort, der har overtaget roret. Man har altid tilstræbt, at to generationer arbejder sammen i firmaet for at bevare ånden og stilen i vinen. Niepoort har i mange år været berømt for deres klassiske portvine, vine af høj kvalitet med stor koncentration og lang holdbarhed. Dirk Niepoort er en meget karismatisk vinmager, der har sine egne idéer og standpunkter, og hans vigtigste filosofi er, at vine skal have friskhed for at være interessante.  Niepoort portvin produceres på druer, der kommer fra gamle vinstokke i Pinhão-dalen og Pisca-dalen. Vinstokkene som Niepoort høster fra, er mere end 70 år gamle, og er plantet i den bedste og mest skifferholdige jordbund. Druerne håndplukkes i september og oktober, og trædes af både mænd og kvinder i lagares (lave granitkar). Gæringsprocessen bringes til ophør ved tilsætning af druespiritus, mens mosten stadig besidder store mængder naturlig sødme.

Se mere klik her

Du vil eventuelt også synes om

21 andre varer i den samme kategori: