Jomfru Olivenolie Ekstra Koldpresset Quinta De Vargellas 50cl

50cl - bedst før: 31/5.2025

Ekstra Jomfru Oliven Olie fra Portvinsgård i Portugal

Det er en oplevelse og en nydelse uden sammemligning, en fantastisk god olivenolie.

Koldpresset olivenolie med exceptionelt lavt syreindhold, dyb gulgrøn farve, delikat duft samt let pikant smag, lang og behagelig friskhed. 

Se vores øvrige: Jomfru Olivenolie

4003828
Køb nu! kun 9 stk. tilbage på lager!
149,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Ekstra JomfruOlivenOlie fra Quinta De Vargellas 

Quinta de Vargellas, er en portvinsgård, som blev købt af Taylor’s i 1893, er en af de mest betagende ejendomme i Dourodalen.

Olivenolie fra diverse portvinsgårde er ofte ligesom denne i meget høj kvalitet, da det nærmest er et biprodukt til portvinsproduktionen. Det handler kun om at skal være bedste kvalitet, frem for høj indtjening, da de jo får den fra Portvinen.

På Quinta de Vargellas er der 13 hektar med ca. 3.000 oliventræer (hovedsageligt Madural, Cordovil og Verdeal), som vokser mellem vinmarkerne.

Udover at producere exceptionelt god olivenolie bidrager oliventræerne også til vinmarkernes biodiversitet. Fra disse oliventræer produceres denne ekstra jomfru olivenolie, som er en af Dourodalens fineste olivenolier.

Det er en koldpresset olivenolie med exceptionelt lavt syreindhold, dyb gulgrøn farve, delikat duft samt let pikant smag med en lang og behagelig friskhed. Velegnet til middelhavsretter, salater, o.lign.

4003828

Du vil eventuelt også synes om

16 andre varer i den samme kategori: