20 Års Tawny Battle Ramos Pinto VS. Taylors

1 x 75cl. - 20% alc. Ramos Pinto 20 års tawny

1 x 75cl. - 20% alc. Taylors 20 års tawny

Se mere portvin her

Ramos Pinto
Køb nu!!
899,00 kr.
Udsolgt

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Ramos Pinto

Processen kan aldrig benytte sig af den samme ”opskrift” år efter år.  Det er en storslået, kompleks og harmonisk Tawny, som bl.a. udmærker sig ved stor delikatesse, varme og en silkeagtig eftersmag. Her finder man et væld af nuancer: grapefrugt, abrikos, hasselnødder, mandler, kakao, vanille, kaffe, kanel og mange eksotiske og æteriske toner.  Det er en klassisk portvin til aperitif, men dens bedste anvendelse er sammen med desserter såsom crême brûlée, budding, appelsinkager samt kager eller flødeis med tørrede frugter eller valnødder.  Listen over vundne udmærkelser er temmelig lang for denne portvin

20 Years Old Tawny er sammensat af forskellige portvine, som kommer fra Bom Retiro som er en af de ældste og mest prestigiøse ejendomme i Douro. Vinmarkerne udgør her ca. 50 ha., og selvom forholdene er vanskelige på de smalle terrasser, har Ramos Pinto indført praktiske og moderne dyrkningsteknikker, som flere andre producenter i området har efterlignet.

 Alderen og det lange ophold på træfade har påvirket den betragteligt. De røde og mørke toner i dens ungdom er blevet til mere gyldne og tagstensrøde farver. At vælge den rigtige ”blanding” til en 20 år gammel Tawny er en kunst i sig selv. Man skal have et perfekt kendskab til hver portvin som er produceret på de forskellige druer og parceller på ejendommen, for at kunne vurdere deres gemmepotentiale og deres karakter.

Decanter 98 ud af 100 mulige Point

Du vil eventuelt også synes om

300 andre varer i den samme kategori: