Estragonblade i Eddike - Paradiso
- vi genbruger papkasser
- ring / sms 30281060
- her handles til laveste priser
Franske estragonblade i eddikelage.
Estragonblade er en uundværlig ingrediens i bearnaise sauce og er også velegnet som smagsforstærker i kød- og fiskeretter.
Bearnaise sauce:
Hakkede løg, knust peber og lidt bearnaiseessens og salt varmes op.
Æggeblommer kommes i og piskes over svag varme til det tykner (maks 55grader).
Tilsæt smeltet smør lidt efter lidt, eller brug dragsbæk stegeolie
Estragonblade kommes i og der smages til med salt og peber.
Velbekomme
Næringsindhold pr. 100g
Energi | 205 kj/49 kcal |
Fedt | 0.26 g |
- Heraf mættede fedtsyrer | 0.08 g |
Kulhydrater | 4.3 g |
- Heraf sukkerarter | 1.2 g |
Protein | 4 g |
Salt | 0.02 g |
Kostfibre | 6.5 g |
Ingredienser: Estragon, eddike, vand
Tilsætningsstoffer Fri For: Genetisk modificerede organismer