Culmen Rioja Reserva 2017

75cl 

Resultatet er en serie meget flotte vine, som altid er af den højeste kvalitet, og som uden problemer kan måle sig med de bedste på markedet. 

Køb nu!!
799,00 kr.
Fjernlager ca. 1 -2 dages ekstra leverings tid
- vi får dem hjem når du bestiller

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

“Full-bodied and dense with flavor, this big red is a gentle powerhouse, remaining plush and approachable, with currant, quince, tangerine, cola and vanilla flavors, supported by well-integrated tannins and bright, citrusy acidity. Harmonious and complete, this delivers a successful blend of traditional and modern styles.“

Bodegas Lan blev grundlagt i 1972 af en vigtig forretningsgruppering og er beliggende i Rioja i Spanien. Grundlæggerne ønskede, at firmanavnet skulle symbolisere de tre regioner, der tilsammen udgør Rioja DOC; nemlig Logroño, Alava og Navarra - derfor blev navnet LAN. I øvrigt betyder LAN på andre sprog henholdsvis arbejde, blå og orkidé.   Bodegas Lan er i dag et af de mest dynamiske vinerier i Rioja DOC området og er nok det vineri, der inden for de seneste år har modtaget flest medaljer, anerkendelser og flotte anmeldelser fra vineksperter i såvel ind- som udland. Hos Bodegas Lan har man for længst indset, at den eneste måde man kan garantere en produktion af top-kvalitets vine er ved at eje sine egne vinmarker. Derfor har de købt en meget speciel vinmark, Viña Lanciano, som er beliggende på bredden af floden Ebro, dér hvor Rioja Alta støder op til Rioja Alavesa. Denne 70 hektar store vinmark har den perfekte jordbund til at producere kvalitets Rioja vine. Vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle og vinmarkens specielle mikroklimatiske forhold bidrager til den optimale modning af disse fremragende druer.   Filosofien hos Bodegas Lan er, at ønologi starter i vinmarkerne og kun de allerbedste druer, der lever op til ønologernes strenge krav, bliver brugt til deres vine.

Bodegas Lan er et af de eneste vinerier, der betaler mere til deres vinbønder for ikke at producere så stor kvantitet, men i stedet koncentrere sig om kvaliteten – også selvom dette måske i sidste ende gør, at den endelige pris bliver højere. De vinbønder, som Bodegas Lan benytter, dyrker deres druer på vinmarker beliggende i El Cortijo, Fuenmayor og Haro.   Hos Bodegas Lan kombineres de gamle traditioner med de moderne tendenser, og på den måde har man formået at producere fremragende vine, mens man samtidig beskytter druerne og bibeholder den gode kvalitet. Efter den indledende lagring på egetræsfade fortsætter vinens lagringsproces i flasken for at opnå den endelige bouquet og smag. I løbet af denne proces ligger flaskerne i den perfekt udstyrede kælder, der er i konstant mørke og har en konstant temperatur på 14 grader samt en konstant luftfugtighed på 75%. Tappeprocessen foregår under de bedste forhold og med den største omhyggelighed for at undgå oxidering og forurenende stoffer, der kunne forringe vinens kvalitet. Resultatet er en serie meget flotte vine, som altid er af den højeste kvalitet, og som uden problemer kan måle sig med de bedste på markedet. 

VINEN SÆLGES FRA HOVEDLAGER SÅ RING GERNE FOR AT TJEKKE LAGER STATUS 30281060

Du vil eventuelt også synes om

15 andre varer i den samme kategori: