Kendall-Jackson Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon

U.S.A. - 75cl. - alc 13,5%
Køb nu! kun 29 stk. tilbage på lager!
199,00 kr.

Minimumsantallet for køb af varen er 12.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Drue: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot, Carménère  

Kendall-Jackson Vintner's Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, som er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner's Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien, som alle er under Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteams kontrol. Dette giver winemakerne de bedste betingelser når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner's Reserve serien: "Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang du smager dem - og mange år fremover."

Druerne til denne vin er dyrket i Sonoma County (86%) og Mendocino County (14%) i Californien, USA.

Vinen er produceret af 89,3% Cabernet Sauvignon, 9,5% Cabernet Franc, 0,9% Merlot, 0,2% Petit Verdot og 0,1% Carménère druer. Den har været lagret på franske og amerikanske egetræsfade.

Det er en meget harmonisk vin med utrolig fylde, flot mørk farve og en intens duft af modne frugter. Desuden har vinen en blød og fløjlsagtig frugtsmag af kirsebær, brombær og solbær med et strejf af vanilje og ceder, samt en blød og kraftfuld eftersmag.

Kan med fordel serveres til vildt, rødt kød, krydrede grillretter samt stærke oste.

Vinen kan med velbehag drikkes nu, men kan også med fordel henlægges yderligere nogle år.

 

Alkoholprocent: 13,5 
Restsukker: Under 2 gr./ltr. 

Indhold: 75 cl. 

Du vil eventuelt også synes om

19 andre varer i den samme kategori: