Taylors Late Bottled Vintage 2012 1 Liter

2012 bemærk 1 liter

Køb nu! kun 11 stk. tilbage på lager!
419,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Late Bottled Vintage Port 1 liter

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel. Taylor's er et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængig. Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Douro dalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.

Til denne Late Bottled Vintage port er der udelukkende brugt nogle af de bedste druer fra Douro dalen og vinen har været lagret på store egetræsfade.


Taylor hører til i portvinens top-tre. Husets portvine kendetegnes ved en klassisk, elegant, tør stil der forenes med en intens kraftighed.
Taylors var dem der "opfandt" LBV i sin tid og er da også en af de producenter, der mestrer denne portvinstype til perfektion.
Lige som Vintage Port er LBV fra et enkelt høstår, men i modsætning til Vintage Port er LBV lagret på fade og er drikkeklar, når den kommer på markedet. Vinen er kraftig og med ren, mørk frugt, der på det nærmeste vælder op af glasset. I eftersmagen er der koncentreret frugt, der strejfes let af mørke krydderier.

Du vil eventuelt også synes om

15 andre varer i den samme kategori: