Volbeat 20 års Jubilæums Rom
  Volbeat Rum Limited Edition
  Volbeat 20 års Jubilæums Rom
  • Volbeat 20 års Jubilæums Rom
  • Volbeat Rum Limited Edition
  • Volbeat 20 års Jubilæums Rom

  Volbeat 20 års Jubilæums Rom

  2.987,00 kr.

  70cl på 40% Alc. Dagspris!!

  Det er en enestående single estate rom fra Guyana udelukkende begrænset til 2.400 nummererede flasker, tappet fra ni forskellige fade i nøje udvalgt Volbeat jubilæumsemballage.

  På lager

    I anledning af Volbeats 20 års jubilæum har det populære band udgivet beskedne mængder af denne eksklusive rom.   Volbeat gik i den forbindelse på jagt efter en eksklusiv rom, som ville være værdig til at markere og fejre denne store milepæl for det internationalt anerkendte og grammy-nominerede danske rockband.  Efter længere tids søgen har Volbeat nøje udvalgt denne 20-års jubilæumsrom fra Guyana i det nordlige Sydamerika. En rom, som er tappet på eksklusive flasker med Volbeat "skullwing-vedhæng" i Danmark - og som har været lagret 20 år på amerikanske egetræsfade i Guyana.   

  Volbeat Limited Edition er en helt igennem unik single estate rom, der kun er produceret i 2.400 nummererede flasker, som er tappet fra ni forskellige fade. Fade, som Volbeat selv har udvalgt til denne helt specielle 20-års jubilæumsrom.  Hver enkelt flaske er nummereret med både fad- og flaskenummer - og rommen leveres i Volbeats nøje udvalgte jubilæumsemballage. "Vi har lagt en stor indsats i at vælge den rigtige flaske og lave en eksklusiv emballage, der afspejler Volbeat-ånden," siger Michael Poulsen. 

  Volbeat Limited Edition Rum var oprindeligt planlagt til at komme på hylderne i 2021, som er det officielle år for Volbeats jubilæum. Desværre blev den forsinket på grund af generelle forsyningskædeudfordringer, hvor især efterspørgslen efter flaskeglas gjorde det umuligt. Det er dog historie - nu er den her, klar til at blive nydt blandt gode venner og god musik.  ”Vi håber, I nyder denne unikt destillerede og emballerede rom lige så meget, som vi har nydt at udvælge den til jer. Her er til tyve år mere og endnu længere,” siger Volbeats sanger og guitarist Michael Poulsen. 

  Volbeat Limited Edition er en lækker og helt fantastisk rom med fyldig og ren smag med noter af vanilje, egetræ og læder. En rom, der er lagret til perfektion i netop 20 år, så både Volbeat og Volbeat Limited Edition Rum har fælles rødder i 2001. 

  Mens Michael Poulsen og Jon Larsen lagde grunden til, hvad der skulle blive de allerførste Volbeat-sange i Danmark, begyndte Diamond Distillery at destillere det, der skulle blive Volbeat Limited Edition Rum på den anden side af Atlanten i Guyana.

  Du vil eventuelt også synes om

 • Ron Centenario Real -...

  70 cl. 40% alc.

  Real har en unik blødhed og en let smag af træ, røde frugter og karamel..

  2.997,00 kr.
  • 1423 Cask No 2 Solera 18 år...

   Spændende kombination af sødme og kraftfuld smag.

   - Dominikansk rom 1 Liter

   bemærk på billedet er det flasken til venstre.

   2.397,00 kr.
   • Diplomatico Single Vintage...

    Diplomatico rom

    Noter af toasted træ, krydderier, vanilje, kaffe og chokolade.

    2004 43% 70 cl. - Rom fra Venezuela 

    5.797,00 kr.
    • Volbeat Rom 3 - Den Originale

     70cl på 43% Alc. Bemærk det er den originale, hvor der står RUM nederst på etiketten. (som billedet viser)

     Sød rom fra Caribien, Volbeat rom er blend af rom fra det caribiske. Den Dominikanske Republik, Jamaica, Barbados, Guatemale, Guyana og Trinidad.

     499,00 kr.
     • New Grove Emotion 1969 Rum...

      47% alc. 70 cl.

      Udråbt til verdens bedste rom 2020

      1.499,00 kr.
      • Diplomatico Single Vintage...

       2007 43% - 70 cl.  Prisgaranti GRATIS FRAGT

       Skal du være en af de første til at få den nye vintage 2007 Diplomatico rom

       Den er rundere den er glattere, den har søde noter, af de skønneste røde frugter, i duet med chokolade, vanilje og krydderier som giver en eventyrlig balance. 

       Se evt. også Diplomatico rom vintage 2005 klik her

       897,00 kr.
       • Tilsvarende artikler på bloggen