Ferment - Aktiv Surdej til brødbagning 1 kg. - Valsemøllen Naturaks
Med FERMENT kan alle lave surdej, også dig, det tager ca. 15-30 min.
Surdejen erstatter gær og kan bruges til både mørke og lyse brød, boller, pizzadej, pitabrød m.m - og giver samtidig rigtig god smag i dit brød.
Når du anvender ferment fra Valsemøllen, som er en aktiv surdej, får du et ensartet resultat, og en rund og moderat surdejssmag.
Perfekt til dig, hvis du ikke gider bøvlet med at holde liv i en surdej, eller som bare vil lave fantastisk lækkert brød.
Se evt. også vores skønne olivenolie
- vi genbruger papkasser
- ring / sms 30281060
- her handles til laveste priser
Ferment – aktiv surdej - fra Valsemøllen
Anvendelse:
Vejledende dosering: 10% af opskriftens mel-mængde, svarende til 100 g pr. kg mel.
Fremgangsmåde:
Bland 100 g FERMENT med 100g vand (30°C).
Lad stå i 15-30 min., hvorefter den er klar til anvendelse.
Ingredienser:
HVEDEMEL, DURUMHVEDEMEL, tørret HVEDESURDEJ (HVEDEMEL, starterkultur), tør gær, melbehandlingsmiddel (enzymer (oxidase, amylase, xylanase), E300) HVEDEGLUTEN.
Allergener: GLUTEN
Ferment - aktiv surdej er mærket NaturAks det er din garanti for, at kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler.
Næringsindhold pr. 100g:
Energi 1504kj/359 kcal Fedt 2 g - Heraf mættede fedtsyrer 0.3 g Kulhydrater 66.2 g - Heraf sukkerarter 1.4 g Protein 15.4 g Salt 0.23 g Kostfibre 5.4 g
Vi pakker den mængde du bestiller