Påske Chokoladeæg - 12 stk i æsken - Mesteræg - Ole Chokolade
12 chokolade påskeæg
Hjemmelavet hos Ole Chokolade
Sælges fra februar til Påske
- vi genbruger papkasser
- ring / sms 30281060
- her handles til laveste priser
HJEMMELAVEDE MESTERÆG 360g
Pakken kan indeholde følgende:
Marcipanæg Ren marcipan overtrukket med mørk chokolade.
Nougatæg Ren blød nougat overtrukket med flødechokolade med kant af mørk chokolade.
Nougat/Marcipan æg Klassisk bund af marcipan med en gavmild top af nougat rullet sammen, overtrukket med mørk- og pyntet med flødechokolade.
Lakridsæg Marcipan lavet på hasselnødder med et markant modspil af lakrids, overtrukket med flødechokolade og pyntet med lakridsdrys.
Pistacieæg Pikant pistaciemarcipan med mørk chokolade og et eksklusivt drys af knasende pistacienødder på toppen.
Citronæg Står på en bund af marcipan, som bærer en gavmild top af citroncreme, overtrukket med hvid chokolade.
Karamelæg Står på en bund af marcipan, som bærer en gavmild top af karamelcreme, overtrukket med Ruby chokolade.
Orangeæg Små delikate stykker af sukkermarineret appelsinskal i fin balance med marcipan, mørk chokolade og orangechokolade på toppen.
INGREDIENSER Marcipan, MANDLER, sukker, vand, invertsukker, hasselnøddepasta, HASSELNØDDER, fløde chokolade, kakaosmør, SØDMÆLKSPULVER, kakaomasse, emulgator: SOJAlecithin, naturlig vaniljearoma, mørk chokolade. CITRONCREME, glukosesirup, sødet kondenseret SKUMMETMÆLK, hydrogeneret vegetabilsk fedt, modificeret stivelse, citronkoncentrat, CITRONSYRE (E330), naturlige citronaromaer, emulgator: mono- og diglycerider af fedtsyrer (E471), FARVE: BETA CAROTEN (E160a (ii)), antioxidant: natriummetabisulfit (E223), Hvid chokolade, SØDMÆLK, emulgator: SOJALECITHIN, vanillin, lakridsdrys, pistaciemarcipan. Karamelfyld: glukosesirup, kondenseret SKUMMETMÆLK, vegetabilsk fedt, emulgator. Ruby chokolade.
Ole Chokolade siden 1966
På et tidspunkt var der en mand, der besluttede sig for at lave chokolade. Han hed Ole og var en rigtig ildsjæl og iværksætter. Året var 1966, supermarkeder og masseproduktion var så småt ved at sætte sig godt til rette på danskernes smagsløg. Heldigvis ville Ole det anderledes og gik i gang med at lave sin egen chokolade af de bedste råvarer på den lille fabrik, der den dag i dag stadig laver god, håndlavet chokolade til hele Danmark. Forretningen blev større og større, og kunderne blev flere og flere. Men årene gik også, så med tiden overtog Oles døtre både kogekarrene og direktørstolen. Men de overtog også selve filosofien i virksomheden. Nemlig filosofien om, at ethvert stykke chokolade skal være lavet i hånden, og at der aldrig nogensinde skal gås på kompromis i forhold til råvarer og kvalitet. Vi er en familieejet virksomhed, der fremstiller hjemmelavet chokolade i fineste kvalitet. Det har vi gjort siden 1966. Vores chokolade produceres af verdens bedste råvarer fra eget chokoladeværksted i Kolding. Ole Chokolade er især kendt for den gode chokolade, men også for de unikke og flotte æsker med det svungne Ole logo. Vores chokoladestykker er håndlavet kvalitet og der er kræset om hvert enkelt stykke. Ole Chokolade er et af Danmarks mest eksklusive chokolademærker i dag. Vi kan levere flotte gaveæsker med kundens logo og budskab, som anvendes som firma gaver, salg og markedsføring kampagner, receptionsgaver, julegaver, påskegaver m.m. Gennem vores ekspertise og med vores leverandørers mere end 100 års erfaring, har vi i dag en marcipan i verdensklasse. Hos Ole Chokolade sammensætter vi de bedste råvarer der giver den runde og bløde smag, som kendetegner vores håndlavede chokolader. Vi holder fast i gode håndværksmæssige traditioner og vi kunne aldrig drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er Ole's chokolade en udsøgt nydelse - stykke for stykke.
Næringsindhold pr. 100g:
Energi: 2177Kj/518Kcal
Fedt 34,0g
Mættet fedt 11,6g
Kulhydrat 42,2g
Sukkerarter 41,0g
Protein 8,5g
Kostfibre 5,5g