Gelatinepulver Agar Agar Økologisk - Biogan
- vi genbruger papkasser
- ring / sms 30281060
- her handles til laveste priser
Agar Agar er lavet af økologiske rødalger.
Økologisk agar agar er en vegetabilsk erstatning for gelantine og udmærker sig til brug i marmelade, desserter og fyld af frugter, saft eller mælkeprodukter. Agar-agar har nemlig kun en meget svag smag, og tilføjer derfor ikke nogen til retten.
Dosering: 1 tsk agar-agar svarer til 5 ark husblas. Dog forringes agar-agars funktion, hvis det anvendes med citrusholdige frugter som appelsin og citron.
Til 1/2 liter varmt væske eller 500g frugt anvendes 1 teskefuld agar agar.
5 spsk. væske tages fra og og røres med agar agar, derefter tilsættes resten at væsken og koges i ca. 2 minutter.
Opløsningen bliver til gelé ved temperatur mellem 34-38 grader og ved lavere temperaturer fast.
Til budding bruges 2 teskeer.
Ingredienser økologisk rød alge
Næringsindhold pr. 100g:
Energi 775kj/191 kcal Fedt 0.5 g - Heraf mættede fedtsyrer 0.3 g Kulhydrater 10 g - Heraf sukkerarter 0.5 g Protein 2 g Salt 3.1 g Kostfibre 70 g