Gelatinepulver Agar 500g - Texturas
Agar er en slags gelatinepulver som kan anvendes når du laver marmelade, syltetøj, frugtpasta osv.
Den virker i meget små størrelsesforhold og giver en bred vifte af teksturer.
Du kan bruge den både til varme og kolde geleer.
Se evt. Gelatinepulver Santa Maria
- vi genbruger papkasser
- ring / sms 30281060
- her handles til laveste priser
Agar Gelatinepulver 500g fra Textura
Fremgangsmåde:
i et vandigt medium 2 - 10 g/L ved rumtemperatur og bringes i kog.
Tåler op til 70grader efter geleringen.
I syrlige madvarer mister produktet delvis sin gelerings-evne.
Begrænset brug i fødevarer, Max 10g agar pr. kg
Agar kommer fra rødalger (af slægterne Gelidium og Gracilaria) og er et geleringsmiddel som de har anvendt i Japan mange år faktisk siden det 15. århundrede, og i 1859 kom den til Europa som en karakteristisk kinesisk mad, og fra det 20. århundrede begyndte agar at blive brugt i fødevarer i industrien men nu også på mange restauranter.
Ingredienser:
Geleringsmiddel: Agar (E406) Tilsætningsstoffer Indeholder: E406 - Agar
Næringsindhold pr. 100g:
Energi 668kj/172 kcal Fedt 0.1 g - Heraf mættede fedtsyrer 0.01 g Kulhydrater 0.4 g - Heraf sukkerarter 0.4 g Protein 0.1 g Salt 0 g
Se også agar agar gelatinepulver Biogan