Havnens Rugbrødsblanding 10 kg. - Havnemøllerne

Havnens Rugbrøds melblanding skal kun tilsættes gær og vand.

Melblandingen er nem at anvende med samme resultat hver gang.

Den giver et saftigt og lækkert rugbrød med durum kerner, store rugkerner, solsikkefrø og har en mild smag af surdej. 

Havnemøllerne
331902
Køb i dag! kun 12 tilbage på lager!
295,00 kr.

  Salg til -

Erhverv og Privat

  Spørgsmål ?

- ring / sms 30281060

  Recycled emballage

- vi genbruger papkasser

  Prismatch -

her handles til laveste priser

Opbevares tørt og adskilt fra produkter med stærke lugte.

Vejledning 

Bagning:

OPSKRIFT/RECEPT: 10.000 g Havnens Rugbrød 7.500 g Vand, ca 120 g Gær Dag 1:

Havnens Rugbrød køres let sammen med 7.500g vand. Ca. 4 min. med spartel.

Skal stå tildækket til næste dag ved rumtemperatur.

Dag 2: Rør gær og 100 g vand sammen.

Tilsæt rugbrødsdejen fra dag 1. Det hele køres let sammen med spartel 15 min.

Vejes derefter af i formen.

Dejtemperatur: 27-28˚C

Dejvægt: 1.100 i rugbrødsform 76140

Rasketid: 55-60 min. til formens kant

Bagetid: Ca. 55-60 min (til en kernetemperatur på 95⁰C)

Ovntemp.: Ca.250˚C faldende til Ca. 180˚C Dampes ved indsætning hvis muligt

Ingredienser:

Sigtet RUGmel, RUGkerner, puffede durumHVEDEkerner, HVEDEmel, solsikkekerner, tørret RUGsurdej, BYGmaltekstrakt, salt tilsat jod, brun sukker, HVEDEgluten, BYGmaltmel. KAN INDEHOLDE SPOR AF: MÆLK (MÆLKeprotein, laktose)

Allergener: GLUTEN

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1380kj/324 kcal Fedt 1.9 g - Heraf mættede fedtsyrer 0.3 g Kulhydrater 64 g - Heraf sukkerarter 2.3 g Protein 8.7 g Salt 2.6 g Kostfibre 9.4 g 

331902

Du vil eventuelt også synes om

16 andre varer i den samme kategori: