- Ny
Havnens Rugbrødsblanding 10 kg. - Havnemøllerne
Havnens Rugbrøds melblanding skal kun tilsættes gær og vand.
Melblandingen er nem at anvende med samme resultat hver gang.
Den giver et saftigt og lækkert rugbrød med durum kerner, store rugkerner, solsikkefrø og har en mild smag af surdej.
Erhverv og Privat
- ring / sms 30281060
- vi genbruger papkasser
her handles til laveste priser
Opbevares tørt og adskilt fra produkter med stærke lugte.
Vejledning
Bagning:
OPSKRIFT/RECEPT: 10.000 g Havnens Rugbrød 7.500 g Vand, ca 120 g Gær Dag 1:
Havnens Rugbrød køres let sammen med 7.500g vand. Ca. 4 min. med spartel.
Skal stå tildækket til næste dag ved rumtemperatur.
Dag 2: Rør gær og 100 g vand sammen.
Tilsæt rugbrødsdejen fra dag 1. Det hele køres let sammen med spartel 15 min.
Vejes derefter af i formen.
Dejtemperatur: 27-28˚C
Dejvægt: 1.100 i rugbrødsform 76140
Rasketid: 55-60 min. til formens kant
Bagetid: Ca. 55-60 min (til en kernetemperatur på 95⁰C)
Ovntemp.: Ca.250˚C faldende til Ca. 180˚C Dampes ved indsætning hvis muligt
Ingredienser:
Sigtet RUGmel, RUGkerner, puffede durumHVEDEkerner, HVEDEmel, solsikkekerner, tørret RUGsurdej, BYGmaltekstrakt, salt tilsat jod, brun sukker, HVEDEgluten, BYGmaltmel. KAN INDEHOLDE SPOR AF: MÆLK (MÆLKeprotein, laktose)
Allergener: GLUTEN
Næringsindhold pr. 100g:
Energi 1380kj/324 kcal Fedt 1.9 g - Heraf mættede fedtsyrer 0.3 g Kulhydrater 64 g - Heraf sukkerarter 2.3 g Protein 8.7 g Salt 2.6 g Kostfibre 9.4 g
Du vil eventuelt også synes om
Maltmel 1 Kg. til Rugbrød og Hvedebrød - Valsemøllen Naturaks
99,95 kr. -20,00 kr. Off 79,95 kr.
16 andre varer i den samme kategori:
Maltmel 1 Kg. til Rugbrød og Hvedebrød - Valsemøllen Naturaks
99,95 kr. -20,00 kr. Off 79,95 kr.