Camel Valley Pinot Noir Rose Brut - Engelske Bobler

75 cl. 12,5 % alc. vejl. 

Bobler fra England, delikat duft af vilde jordbær og hindbær, velafbalanceret, frisk og lækker frugtsmag samt en blid og forfriskende eftersmag.

Læs evt. mere om vores mousserende rose

Køb nu! kun 12 stk. tilbage på lager!
390,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Camel Valley Brut

Bobler fra England er noget af det tætteste vi kommer på kvalitetet fra champagne i Frankrig, mest fordi at vinmarkerne ligger på samme bredegrader som i Champagne, men da os fordi de har lavet mousserende vin i rigtig mange år.

Da ægteparret Annie og Bob Lindo i 1989 plantede deres første 8.000 vinstokke i Cornwall i det sydvestlige hjørne af England, havde de aldrig drømt om den overvældende succes, Camel Valley skulle få efter blot et par årtier.

De havde gennem nogle år hver sommer set græsset blive brunt på Camel Valleys meget solvarme skråninger, og de tænkte, at sådan et sted ville vinstokke garanteret trives godt. Derfor gik de i gang med at lære alt om vin og levede praktisk talt i vinmarkerne de første år. Men de elskede det og blev ved med at stræbe efter perfektion i både vinmarkerne og det vineri, de byggede og udstyrede med det bedste udstyr, de havde råd til.

I dag producerer Camel Valley medaljevindende verdensklassevine i det smukke sydvestlige hjørne af England. Vinen har en flot lyserød farve og fine små bobler, der giver en elegant mousse, delikat duft af vilde jordbær og hindbær, velafbalanceret, frisk og lækker frugtsmag samt en blid og forfriskende eftersmag, der får tænderne til at løbe i vand.

Du vil eventuelt også synes om

20 andre varer i den samme kategori: