Niepoort Late Bottled Vintage Port 2018

Nieport 75 cl. - 19,6% alc.  

Vejl. 199,-  DinVinGuide  ★★★★★★

Noter af: skovens frugter, krydderier og figner.

Late Bottled Vintage Aftappet juni 2022 Ufiltreret

Køb de andre årgange klik her

Nieport
Køb nu! kun 63 stk. tilbage på lager!
149,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Niepoort Late Bottled Vintage 2018

Næsen afslører aromaer af skovens frugter, krydderier og figner.  På ganen finder du Niepoort´s karakteristiske struktur og elegance. Den sætter ud med søde toner, men afsluttes tørt med en overraskende selvsikker syre.

Denne Late Bottled Vintage er en af ​​de få vine i sin kategori, der er aftappet med en ægte korkprop i stedet for en bartoplukning. Hos Niepoort betyder det, at denne Port allerede kan nydes i sin ungdom eller lades modne i flasken i mange år.

LBV er perfekt til chokoladedesserter især, hvis mørk/bitter chokolade indgår i desserten. Den er også fantastisk til lagrede, kraftige oste, hvor den søde frugtsmag i portvinen er en god kontrast til det salte i osten.

Men LBV og en pebersteak slår alle andre kombinationer.  Serveringstemperatur: 8-12°C 

Hos Niepoort har familien stået for driften i fem generationer, og idag er det Eduard Dirk Niepoort, der har overtaget roret. Man har altid tilstræbt, at to generationer arbejder sammen i firmaet for at bevare ånden og stilen i vinen. Niepoort har i mange år været berømt for deres klassiske portvine, vine af høj kvalitet med stor koncentration og lang holdbarhed. Dirk Niepoort er en meget karismatisk vinmager, der har sine egne idéer og standpunkter, og hans vigtigste filosofi er, at vine skal have friskhed for at være interessante.  Niepoort portvin produceres på druer, der kommer fra gamle vinstokke i Pinhão-dalen og Pisca-dalen. Vinstokkene som Niepoort høster fra, er mere end 70 år gamle, og er plantet i den bedste og mest skifferholdige jordbund. Druerne håndplukkes i september og oktober, og trædes af både mænd og kvinder i lagares (lave granitkar). Gæringsprocessen bringes til ophør ved tilsætning af druespiritus, mens mosten stadig besidder store mængder naturlig sødme.

Flasker produceret 100000 stk.

Se mere klik her

Du vil eventuelt også synes om

20 andre varer i den samme kategori: