Sauce Espagnole 1L - Oscar

1 Liter Klar til brug direkte fra kartonen

Mht. nov. 2024

se evt. mere fra fra Oscar klik her

OSCAR
73411
Køb nu! kun 40 stk. tilbage på lager!

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
380,00 kr.15,00 kr.
85,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

 Sauce Espagnole er den klassisk brune grundsauce, danner grundlaget for mange brune saucer. Saucen er et afkog på okseben tilsat tomat og urter, herefter kogt ned og jævnet. Sauce Espagnole er en af Escoffier’s 5 modersaucer, som er blevet brugt som basis sauce i det franske og spanske køkken siden 1900 tallet, og sidenhen verden over. Prøv f.eks. at reducér Sauce Espagnole til 2/3 og smag til med f.eks. blåskimmel, ribsgelé, OSCAR VILDTFOND KONCENTRAT og enebær, og du har en perfekt vildtsauce. Alt efter typen af vildt / årstiden, så kan du bygge videre på saucen med f.eks. blåbær, citron eller vilde svampe.

Brugsanvisning  Anvendes direkte fra karton. 

Opbevaring før åbning  Ved stuetemperatur. 

Opbevaring efter åbning  I køleskab ved højest +5 C. 

 Ingredienser  Til 1000 ml færdigvare er anvendt: Oksefond (oksebouillon (afkog af vand, okseben (900 g), laurbærblad), tomatpuré, løg, gulerod, karamelsukker), modificeret stivelse, salt.  Vi opdaterer løbende vores produktinformation på hjemmesiden, men opdatering kan være forsinket. Vi anbefaler derfor altid at tjekke information på emballagen.

73411

Du vil eventuelt også synes om

16 andre varer i den samme kategori: