Sauce Espagnole - Oscar

1 Liter Klar til brug direkte fra kartonen

Mht. 20/10 2023

OSCAR
Køb nu! kun 65 stk. tilbage på lager!
69,00 kr.

 Sauce Espagnole er den klassisk brune grundsauce, danner grundlaget for mange brune saucer. Saucen er et afkog på okseben tilsat tomat og urter, herefter kogt ned og jævnet. Sauce Espagnole er en af Escoffier’s 5 modersaucer, som er blevet brugt som basis sauce i det franske og spanske køkken siden 1900 tallet, og sidenhen verden over. Prøv f.eks. at reducér Sauce Espagnole til 2/3 og smag til med f.eks. blåskimmel, ribsgelé, OSCAR VILDTFOND KONCENTRAT og enebær, og du har en perfekt vildtsauce. Alt efter typen af vildt / årstiden, så kan du bygge videre på saucen med f.eks. blåbær, citron eller vilde svampe.

Brugsanvisning  Anvendes direkte fra karton. 

Opbevaring før åbning  Ved stuetemperatur. 

Opbevaring efter åbning  I køleskab ved højest +5 C. 

 Ingredienser  Til 1000 ml færdigvare er anvendt: Oksefond (oksebouillon (afkog af vand, okseben (900 g), laurbærblad), tomatpuré, løg, gulerod, karamelsukker), modificeret stivelse, salt.  Vi opdaterer løbende vores produktinformation på hjemmesiden, men opdatering kan være forsinket. Vi anbefaler derfor altid at tjekke information på emballagen.

Du vil eventuelt også synes om