Quinta do Pégo Vintage Port 2011

Årgang: 2011 

75cl

Quinta Do Pego
Køb nu! kun 6 stk. tilbage på lager!
899,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Drue: Touriga Nacional, Touriga Franca, Sousão 

Årgang: 2011

 

Quinta do Pégo er en vingård, der ligger på vejen fra Regua til Pinhao - ca. 3 km før Pinhao på højre side - i Dourodalen i Portugal. Den ligger 138 m over Douroflodens vandoverflade og vinmarkerne op til 350 m over Douroflodens vandoverflade. Det er uden tvivl én af de smukkest beliggende Quinta'er i Dourodalen. Siden januar 2000 har 50% af Quinta do Pégo været ejet af AMKA og siden september 2003 har Quinta do Pégo været 100% ejet af AMKA. Gården råder over ca. 33 ha jord, hvoraf ca. 30 ha er beplantet. Jorden er klassificeret i gruppe A, som er den absolut bedste gruppe. Quinta do Pégo projektet indebærer - udover naturligvis produktion af nogle af de fineste og bedste portvine - en total renovering af de gamle bygninger samt opførelse af en række gæsteboliger på gården. Efter denne totale renovering åbnede vingården Quinta do Pégo i foråret 2009 i en helt ny form med hotel. Quinta do Pégo er en af de flotteste quintaer i Douro dalen - og Hotel Rural Quinta do Pégo er bestemt et besøg værd.

Denne portvin er produceret af Rozès' vinmager Manuel Henrique under overvågning af Wouter Pienaar. Druerne til portvinen (Touriga Nacional, Touriga Franca og Sousão) stammer fra de gamle vinstokke, der fandtes på gårdens marker, da den nuværende ejer overtog gården.

Sousão, Tinto Cão, Touriga Franca og Touriga Nacional

Afdæmpet sødme i duften, som umiddelbart minder mere om en rødvin fra Douro end en Port. Men det dufter godt. Flot cocktail af kirsebær, blomme og brombær. Intens og stor sødme i smagen. Blød tekstur men med en flot syre, der danser på tungen sammen med integrerede tanniner. Og så er der ikke mindst en fremragende ren frugt.

Type:PortvinÅrgang:2011Alkohol:20,0%Lagring:FadlagretLukning:Kork

Fylde:MediumVelegnet til:Avec, blåskimmeloste, chokoladedesserter, kager og lagrede oste

Vinhus:Quinta do Pégo,www.quintadopego.comOmråde:Douro i PortugalDruer:

Du vil eventuelt også synes om

35 andre varer i den samme kategori: