Sir Charles Henry Darling 2008

2008 75cl. - fantastisk vin

Darling cellars sir Charles Henry Darling 

Køb nu! kun 12 stk. tilbage på lager!
497,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Darling cellars sir Charles Henry Darling 

Sydafrika 2008

Hos darling cellars har man produceret nogle helt spercielle vine for at vise hvilke forskelligheder darling cellars og darling området kan præstere. Disse vine er så unikke, at de ikke passer ind i de 3 almindelige vinserier. Denne Sir Charles Henry Darling er en af disse unikke vine. Vinen er opkaldt efter manden der var guvenør i cape kulonien, da darling blev grundlundlagt. Han var stor fortaler for menneske rettighederne og blev populært kaldt folkets guvenør. 

Vinen er produceret af petit verdot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot druer, der er dyrket bush vinstokke i groene kloff i darling området i sydafrika.

Den er produceret af cheff winemaker abebeukes og har har været lagret i 22 måneder på nye franske egetræsfade, samt 12 måneder på flaske inden frigivelse.

Det er en fantastisk rødvin med en flot balance mellem frugt egetræssmag, delikat bouquet, fyldig men samtidig raffineret smag med stor finesse. Denne harmoniske og velstrukturerede rødvin, er særdeles velegnet til oksekød, vildt, krydrede sammenkogte retter samt modne oste. Den kan med fordel drikkes nu, men har samtidig godt henlægningspotentiale.

Du vil eventuelt også synes om

4 andre varer i den samme kategori: