Taylors Historical 325 års Jubilæums Port Nr. 1

 94 points

325 års jubilæumsport i en limited edition. 

Slik for voksne, se alle portvine klik her

Køb nu!!
2.997,00 kr.
Udsolgt

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Taylor’s blev grundlagt i 1692, og i 2017 markerer Taylor’s sit 325 års jubilæum ved at frigive denne 325 års jubilæumsport i en limited edition. 

Dette unikke blend er produceret af nogle partier fra Taylor’s enorme lager af Tawny, som egentlig var tiltænkt til Taylor’s 10, 20, 30 og 40 års Tawny.

Chefvinmageren har omhyggeligt udvalgt de bedste partier til denne helt exceptionelle portvin, der tilmed er tappet i en helt unik flaske, som også stammer tilbage fra omkring det tidspunkt, hvor Taylor’s blev grundlagt. Flasken er det tidligste eksempel på en intakt flaske med et indgraveret logo fra et portvinshus.  Denne unikke og helt exceptionelle portvin har en flot gyldenbrun farve og en delikat duft af figner, karamel og mokka med noter af blommer og abrikos samt et krydret strejf af sort peber, muskatnød og jasmin. Smagen er kompleks og yderst harmonisk med masser af saft og kraft, men samtidig helt silkeblød.  Vinen har samtidig et godt syreindhold, som, vinens alder taget i betragtning, giver den en tiltalende friskhed efterfulgt af en lang og vedvarende eftersmag. 

Denne harmoniske og elegante portvin er særdeles velegnet til nøddebaserede desserter, crème brûlée, jordbær, blåskimmeloste eller som et glas “i utide” efter et godt måltid mad.  Den bør serveres afkølet og er drikkeklar nu, for i modsætning til f.eks. Vintage Port, som modner i flasken, er denne portvin, som modner på egetræsfade og først tappes på flaske, når den er fuldstændig moden, klar til at blive drukket, lige så snart den er tappet.

Du vil eventuelt også synes om

20 andre varer i den samme kategori: