Taylors Late Bottled Vintage Port 2018 1 liter

100cl. - 20% alc. 

Køb nu! kun 142 stk. tilbage på lager!

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
2150,00 kr.74,00 kr.
187,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Lbv fra Taylor´s, disse portvine fa imponerer altid, og denne 2018 udgave er ingen undtagelse. Fyldt med noter af syltede røde bær, fyldig chokolade, velintegrerede tanniner og masser af fadagtige krydderier takket være det lange ophold på træfade.

Denne 2018-årgang er lavet på Touriga Nacional-, Touriga Franca- og Tinta Roriz-druer og er fremragende at drikke med det samme (ingen grund til at dekantere) sammen med nogle rige, salte oste.

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel. Taylor's er et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængig. Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Douro dalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.

Taylor hører til i portvinens top-tre. Husets portvine kendetegnes ved en klassisk, elegant, tør stil der forenes med en intens kraftighed.
Taylors var dem der "opfandt" LBV i sin tid og er da også en af de producenter, der mestrer denne portvinstype til perfektion.
Lige som Vintage Port er LBV fra et enkelt høstår, men i modsætning til Vintage Port er LBV lagret på fade og er drikkeklar, når den kommer på markedet. Vinen er kraftig og med ren, mørk frugt, der på det nærmeste vælder op af glasset. I eftersmagen er der koncentreret frugt, der strejfes let af mørke krydderier.

Du vil eventuelt også synes om

15 andre varer i den samme kategori: