Taylor's 2008 Quinta de Vargellas Vintage Port

2008 75cl 20% alc. vejl. 495,-

94 Wine Anorak

93 Point Huon Hooke

91 Point Wine Enthusiast

91 Point Wine And Spirits Magazine

Se mere Taylors portvin

Køb nu! kun 37 stk. tilbage på lager!
395,00 kr.
PÅ LAGER

  Recycled emballage

- vi genbruger papkasser

  Spørgsmål ?

- ring / sms 30281060

  Prismatch

- her handles til laveste priser

 Druerne til denne portvin er dyrket i Douro dalen på Quinta de Vargellas.

Det er en elegant portvin med intens, næsten sort farve og fyldig bouquet af solbær og vilde bær samt noter af lakrids og sirup. Den har en utrolig intens og fyldig, men samtidig fløjlsblød smag, kraftige tanniner samt en lang og behagelig eftersmag med masser af saft og kraft.

Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til desserter, valnødder, tørrede abrikoser, figner, smagsfulde oste eller som et glas efter et godt måltid mad.

Om Vintage Port siges der, at den er drikkelig efter 4-5 år, men at den først virkelig kan nydes efter 15-20 år.

P.g.a. det naturlige depot, der er i Vintage Port, skal man huske at lade flasken stå oprejst i 48 timer inden man åbner den - på den måde falder bundfaldet til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen - og bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen.

4 ud af 6 glas i Nordvestnyt, Midtjyllands Avis og Skive Folkeblad den 19. november 2011

91 Point Wine Enthusiast
91 Point Wine And Spirits Magazine
93 Point Huon Hooke

Kan drikkes nu eller gemmes frem til 2030.

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel. Taylor's er et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængig. Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal.

Du vil eventuelt også synes om

16 andre varer i den samme kategori: