Kendall-Jackson Vintner's Reserve Pinot Noir
Denne vin er produceret af 100% Pinot Noir druer, der er dyrket i Monterey County (85%) og Santa Barbara County (15%) i Californien.
- vi genbruger papkasser
- ring / sms 30281060
- her handles til laveste priser
Drue: Pinot Noir
Kendall-Jackson Vintner's Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, som er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner's Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien, som alle er under Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteams kontrol. Dette giver winemakerne de bedste betingelser når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner's Reserve serien: "Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang du smager dem - og mange år fremover."
Denne vin er produceret af 100% Pinot Noir druer, der er dyrket i Monterey County (85%) og Santa Barbara County (15%) i Californien.
Vinen har været lagret 7 måneder på franske egetræsfade (15% nye).
Dette har givet en flot granatrød farve, en fantastisk duft af kirsebær, jordbær og hindbær med noter af cola og milde krydderier, fyldig og intens, men samtidig dejlig blød og rund frugtsmag med et strejf af krydderier og vanilje, fløjlsbløde tanniner samt en utrolig behagelig og vedvarende eftersmag.
Noget af det absolut bedste Pinot Noir i verden!
Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til rødt kød, svinekød, lam samt fjerkræ.
Den kan med velbehag drikkes nu, men den kan også henlægges yderligere nogle år.
Alkoholprocent: 14,5
Restsukker: Ca. 2,5 g/l
Indhold: 75 cl
Type: Tør