Clan Denny Fettercairn 10 års 2009 Single Malt Whisky 48 %

70cl. - alc. 48%

Destilleret i 2009, flasket i 2019 kun 370 flasker af denne.

Køb nu!!
547,00 kr.
Udsolgt

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Destilleret januar 2009 og flasket august 2019 med kun 370 flasker. cask nr. DMG 13445. 

 Fettercain 10 YO 2009: Først mødes du med duften af marcipan, nougat og citrus, til sidst rundet af med noter af lavendel.

Du vil opleve en lækker sprødhed mellem french toast og en krydret kant mellem malt, abrikos og strejf af vanilje.

Afslutningsvis sidder man tilbage med oplevelsen af en lettere tør whisky, med en krydret karakter. Er du til en dram der giver dine smagsløg udfordringer er dette whiskyen du skal prøve.  Giv den et par dråber vand og den vil åbne sig op, til noter af blomster og grønne æbler. 

Douglas McGibbons Clan Denny Single Cask, Single Malt & Single Grain Scotch Whisky er en særligt unik serie af individuelt håndvalgte ældre single Cask-fade fra destillerier over hele Skotland. Der vælges kun de fineste fade, der har ligget uberørt i kolde, mørke og fugtige skotske lagre i mange årtier. Alder fra omkring 7 år til 30 år plus, Clan Denny Single Cask Single Malts aftappes typisk med 48% alkoholstyrke, mens enkeltkorn tilbydes med 50% alkoholstyrke. Hver aftappes nøjagtigt som destilleriet havde til hensigt uden farvning eller chill-filtrering og pakket med premium emballage, præsenteret i et gave rør, hvilket gør det til en perfekt gave til enhver whiskyelsker.

Resultatet er så tæt, som nogle kommer til, at opleve den sjældneste fornøjelse – at prøve en dram lige fra fadet i de hellige omgivelser på et destilleri-lager.  Douglas McGibbon kom til Skotlands fastland fra Whiskybæltet, der fremstiller Isle of Islay til Glasgow i slutningen af 1890’erne. Det var hans barnebarns far, der startede det firma med samme navn i 1947, da Morag McGibbons familie blev involveret. Douglas McGibbon & Company er et uafhængigt familieejet firma, der er stolte af at tage en gammeldags og håndværksmæssig tilgang til deres skotsk whisky.

Du vil eventuelt også synes om

300 andre varer i den samme kategori: