Diplomatico Seleccion de Familia

43% alc. - 70cl.

Venezuela

Se evt. også vores Diplomatico Ambassador

Køb nu!!
479,00 kr.
Fjernlager ca. 1 -2 dages ekstra leverings tid
- vi får dem hjem når du bestiller

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Diplomatico Seleccion de Familia

Er modnet i 12 år i en kombination af amerikansk hvid eg, ex-bourbon og ex-sherry-fade, Diplomatico Seleccion de Familia er en kompleks rom med en tør, bittersød kant sammen med noter af karamelliserede bananer, hvid peber, ingefær, rosiner og figner.

 Den velkendte Diplomatico rom, der har sin oprindelse i Venezuela ved foden af Andes-bjergene, er blevet et familie medlem rigere i 2020 med lanceringen af Diplomatico Seleccion de Familia rom. Rommen er lidt mere tør, kompleks og krydret end den klassiske Diplomatico Reserva Exclusiva, men vi befinder os stadig indenfor den bløde og afrundede stil, som har gjort Diplomático rom så umådelig populær hos mange. Diplomatico Seleccion de Familia er et blend af 90% pot still rom, 5% "batch kettle" og 5% Barbet kolonnedestilleret rom, så man får altså både kompleksiteten og letheden.

Lagringen er foregået i op til 12 år på nøje udvalgte fade. Først lagres rommen på "let-toastede" amerikanske hvide egetræsfade, og herefter lagres rommen yderligere i fade, der tidligere har været anvendt til bourbon, whisky og sherry, så man derved får mangfoldige indtryk i den færdige rom. Det endelige blend doseres med lidt under 20 gram sukker/liter inden aftapningen til flaske, så Diplomatico Seleccion de Familia kan betegnes som en mellemsød rom. I duften finder man bl.a. honning, røde frugter, honning og egetræ, imens smagen byder på noter af bl.a. træ, blommer og karamel. 43% ABV - 70 cl.

Du vil eventuelt også synes om

12 andre varer i den samme kategori: