Fonseca Vintage Port 2000

75 cl. - 20 % alc.

Køb nu! kun 18 stk. tilbage på lager!
797,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

SMAGSNOTE

Blød, lilla farve. Komplet næse med imponerende dybde og baggrund, der vises den koncentrerede og overdådige frugtighed, der er kendetegnende for Fonseca-stilen.  Rige på aromaer af solbær og blommer overlappet med krydrede og blomsteragtige noter. Fyldig og fløjlsagtig på ganen med modne seje tanniner, der giver fast greb for at understøtte den lange frugtagtige finish. 

NEAL MARTIN NEAL MARTIN  WWW.EROBERTPARKER.COM  MAJ 2009 - 95 POINT  "Det tusindårsrige Fonseca er stadig en ung hvalp. Den har rig brombær, solbær og lakrids-duftende næse med et strejf af sadel-læder, frugtkage og jord. Ganen har sanselig indgang, smukt integrerede tanniner, sømløse kærtegn med brombær, sort olivenkompot, figen og et strejf af syltetøj. Dejlig følelse af naturlig balance og sundhed, men endnu ikke kastet sit hvalpefedt.

 "ROBERT PARKER ROBERT PARKER  VINADVOKATEN  OKTOBER 2002 - 95+  " Denne urokkeligt strukturerede, fyldige port er en af ​​årgangens mest koncentrerede." "... denne store skalerede, men bemærkelsesværdigt velafbalancerede indsats er overraskende fremad og tilgængelig (efter Fonsecas standarder)." 

JAMES SUCKLING JAMES SUCKLING  WINE SPECTATOR  30. MAJ 2002 - 92-94 POINT  "Tæt, med masser af blomme og rosin karakter. Fyldig, medium sød og meget fløjlsagtig med masser af frugt og runde tanniner. Godt greb. Meget harmonisk for Fonseca." 

NOTER OM ÅRET En våd 1999-årgang blev efterfulgt af en kold og tør vinter. April og maj var meget våde med halvdelen af ​​den årlige nedbør faldt i disse to måneder. Juni og juli var tørre.  August fortsatte tørt, hvor første halvdel var ekstremt varm. I slutningen af ​​august og begyndelsen af ​​september havde den perfekte modningsforhold med lange varme dage. Et par dage med regn mellem 10. og 18. September skabte de ideelle betingelser og for modningen. De resulterende vine var store og fyldige med intens farve og meget attraktive aromaer.

Se datablad klik her

Du vil eventuelt også synes om

13 andre varer i den samme kategori: