Fonseca 1998 Vintage Port Guimaraens

75 cl. - 20 % alc. Vejl. 495,-

 De kan næppe beskrives bedre end som vinskribenten James Suckling gør det: ”Fonseca er Bentleyen af Vintage Portvin… Som de berømte luksusbiler, er Fonseca Vintage Portvine fuldblods; et resultat af håndværk og færdighed, men også af passion og kreativitet.”

Køb nu! kun 37 stk. tilbage på lager!

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
2347,00 kr.100,00 kr.
397,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Fonseca Vintage Port 1998 Guimaraens

Smagsnote: Aromaer af modne hindbær og kirsebærsyltetøj, med dejlig aromatisk dimension. Levende bærfrugtsmag. Fyldige, afrundede tanniner giver god balance og tekstur. Afsluttes med masser af smag og dybde.

Noter om året: Vækstsæsonen 1998 startede ekstremt våd. Vandspejlet blev genopfyldt, men det medførte igen omfattende erosionsproblemer, især i de gamle terrassevinmarker. Et koldt forår fulgte med temperaturer lige over frysepunktet midt i april. Med maj kom et udbrud af varme. En tør, varm sommer, med temperaturer over 40 º C i de første to uger af august, blev efterfulgt af daglige byger under høsten, der begyndte den 20. september.  Den næsten perfekte vækstsæson vakte stor begejstring i Douro, indtil plukningen begyndte. Regnen under høsten medførte fortynding af den gærende most og en tilsvarende reduktion i kraften af ​​de endelige vine. Forhåbningerne blev dæmpet, og det samlede udbytte viste sig at være det laveste i årtiet.

Du vil eventuelt også synes om

13 andre varer i den samme kategori: