Grandes Mises Saint-Amour - Mommessin Bourgogne Beaujolais

75cl. - We love this one

Beaujolais rødvin på druen gamay noir

Let drikkelig vin med masser af smag og ganske lidt tanin/garvesyre

Køb nu! kun 39 stk. tilbage på lager!
179,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

 Mommessin blev grundlagt I 1865. Efter et århundrede i Mâcon-regionen flyttede firmaet til Quincé, som ligger i hjertet af Beaujolais, og er nu et af de største vinhuse i Bourgogne. Firmaet ejes af Philippe Bardet, som er 5. generation af Mommessin-familien.

Mommessins vine er en sammensmeltning af to vin kulturer, nemlig Bourgognens ædle kraft og fylde samt egnethed til henlægning og Beaujolaisens unge finesse, aroma og rundhed. Traditionelle teknikker, som er gået i arv fra generation til generation, kombineres med moderne teknologi og resulterer i super gode vine, som eksporteres til mere end 70 forskellige lande. 

Denne vin er produceret af Black Gamay-druer med hvid juice. Druerne, der er håndplukkede i september, er dyrket på ca. 40 år gamle vinstokke i kommunen Saint-Amour, som er en del af Beaujolais-området i Frankrig. Det er en elegant vin med intens rød-violet farve, delikat duft af sorte frugter. Blød, frisk og harmonisk frugtsmag, bløde tanniner samt en kompleks, lang og behagelig eftersmag.

Du vil eventuelt også synes om

15 andre varer i den samme kategori: