Grahams Vintage Port 2000

75cl. - 20% alc.

En fantastisk oplevelse 

noter af chokolade, mørke og røde frugter, tobak, eg, lakrids og læder.

Køb nu! kun 17 stk. tilbage på lager!
1.059,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Grahams Vintage Port Årgang 2000

Vinen er lavet på 100% Touriga Nacional-druen, som anvendes primært til portvin, og betragtes som en af Portugals fineste druer. Vinen har nogle behagelige og smagfulde noter af chokolade, mørke og røde frugter, tobak, eg, lakrids og læder. Nogle eksplosive og varierende smagsnoter, hvor de forskellige nuancer supplerer hinanden rigtig godt. Med andre ord, hvis du er glad for portvin eller kunne tænke dig at udforske det lidt, så burde du helt sikkert prøve denne lækre Vintage Port, som byder på det bedste af det bedste inden for portvinens verden! 

Historien om Graham's starter tilbage i 1820, hvor Graham handlede med tekstilvarer. En kunde kunne dog ikke betale sin forfaldne veksel til firmaets afdeling i Porto, og man måtte derfor nødtvunget acceptere 27 fade portvin som betaling (nej, hvor ærgeligt).Portvinen blev dog solgt med så stor succes, at firmaet ligefrem blev opfordret til at gentage handlen, ha ha. Grahams fik hurtigt opbygget et godt ry indenfor portvin, og i slutningen af det 19. århundrede var han ikke alene en af de største, men også en af de mest anerkendte. 

Fast forward til 1970, hvor en tidligere ansats børnebørn overtager huset: Symington-familien. I dag har de en meget central position indenfor portvin, da de ejer en række af de bedste huse i området. Vin connaisseur Robert Parker havde følgende kommentar om Graham's.

 "The most consistent producer of great port in the post World War 2 era".

Du vil eventuelt også synes om

8 andre varer i den samme kategori: