Grahams Vintage Port 2007

75cl. - 20% alc.

Køb nu! kun 5 stk. tilbage på lager!
849,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Grahams Vintage Port 2007

Meget dyb og intens dyb lilla farve. Rige og komplekse blomsteraromaer af violer og eukalyptus fra Malvedos og Lages Touriga Franca giver denne vin en helt særlig elegance. Meget attraktiv frugt med rig brombærsmag med fremragende tekstur. Den rene kraft, vægt, kompleksitet og balance i denne vin garanterer et godt henlægninspotentiale

Historien om Graham's starter tilbage i 1820, hvor Graham handlede med tekstilvarer. En kunde kunne dog ikke betale sin forfaldne veksel til firmaets afdeling i Porto, og man måtte derfor nødtvunget acceptere 27 fade portvin som betaling (nej, hvor ærgeligt).Portvinen blev dog solgt med så stor succes, at firmaet ligefrem blev opfordret til at gentage handlen, ha ha. Grahams fik hurtigt opbygget et godt ry indenfor portvin, og i slutningen af det 19. århundrede var han ikke alene en af de største, men også en af de mest anerkendte. 

Fast forward til 1970, hvor en tidligere ansats børnebørn overtager huset: Symington-familien. I dag har de en meget central position indenfor portvin, da de ejer en række af de bedste huse i området. Vin connaisseur Robert Parker havde følgende kommentar om Graham's.

 "The most consistent producer of great port in the post World War 2 era".

Du vil eventuelt også synes om

8 andre varer i den samme kategori: