Rugbrødsblanding Kernemax Melmix 100/0 Økologisk 12,5 kg. - Valsemøllen

Kernemax rugbrødsblanding 100/0 naturaks giver er et lækkert og saftigt fuldkorns rugbrød med bløde, synlige kerner, der holder sig frisk længe.

De bløde kerner giver en rigtig flot struktur i krummen.

Blandingen indeholder fuldkornsrugmel, som sammen med en god gammeldags surdej, giver en mild syrnet rugbrødssmag.

Kerne-Max 100/0 NA er både fuldkornsmærket og Nøglehulsmærket.

giver ca. 21 rugbrød

Valsemøllen
329163
Køb nu! kun 10 stk. tilbage på lager!
429,00 kr.

  Recycled emballage

- vi genbruger papkasser

  Spørgsmål ?

- ring / sms 30281060

  Prismatch

- her handles til laveste priser

Rugbrødsblanding til økologiske rugbrød

Med en helblanding er du sikker på den samme gode kvalitet hver gang.

Samtidig er den nem at arbejde med, da der kun skal tilsættes vand og gær.

I denne blandiing er du sikret den rigtige afvejning og styring af rugbrødssur, som giver den bedste smag og en større bagesikkerhed.

Samtidig giver en blandingen dig mulighed for at bage rugbrød på under tre timer - fra du går i gang, til du står med et friskbagt rugbrød.

Kernemax 100/0 er mærket Dansk Mel og Valsemøllens NaturAks®, hvilket betyder, at du får et produkt af ekstra god kvalitet, dyrket høstet og malet i Danmark.

I NaturAks® koncept har vi håndplukket landbrugene, og vi følger kornet og melet løbende helt fra jord til bord, for at sikre den høje kvalitet. NaturAks® er samtidig din garanti for, at kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og roundup.

Bagning: Opskrift til 21 rugbrød:

12.500 g Kernemax Rugbrød 100/0, Øko

120 g Økologisk gær (60 g økologisk tørgær)

10.500 g Vand

23.120 g Dejvægt i alt

Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.

Dejtemperatur: 28-30°C

Æltetid: 30 min. langsomt

Liggetid: 30 min. i æltekar/rørekedel.

Dejvægt: 1.100 g

Form: Aluform 75165

Hævetid: 45-60 min.

Bagetemperatur (vejl.):

Bageriovn: 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning.

Gastroovn: 230°C, faldende til 170°C. Damp ved indsætning

Bagetid (vejl.): 50-55 min. (kernetemperatur på min. 96°C)

Se hele opskrift på rugbrød her

Opbevaring:

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Ingredienser:

  26% økologiske danske RUGFLAGER, 13% økologiske solsikkekerner, økologisk dansk HVEDEMEL, 11% økologiske hørfrø, økologisk dansk RUGMEL, 9,5% puffede DURUMHVEDEKERNER, økologisk dansk RUGSIGTEMEL, tørret økologisk SURDEJ (økologisk HVEDEMEL, starter kultur), økologisk mørk ristet BYGMALT, salt tilsat jod, ristet økologisk HVEDEMALT, melbehandlingsmiddel (E300).

Allergener: GLUTEN

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1605kj/383 kcal Fedt 12.5 g - Heraf mættede fedtsyrer 1.4 g Kulhydrater 48.4 g - Heraf sukkerarter 2.4 g Protein 12.5 g Salt 2.3 g Kostfibre 12 g 

329163

Du vil eventuelt også synes om

16 andre varer i den samme kategori: