Rugbrødsblanding Landmand 10 kg.
10 kg. nok til 13 - 14 rugbrød
Opskrift:
1000 g rugbrødsblanding Landmand Fuldkorn
730g vand
17 g gær (medfølger ikke, men kan bestilles her)
Er 10 kg. for meget til dig, så kan du måske dele med din nabo.
- vi genbruger papkasser
- ring / sms 30281060
- her handles til laveste priser
Landmandens Rugbrød er en melblanding, som kun tilsættes gær og vand. Mel blandingen er nem at anvende med samme resultat hver gang. Det giver et saftigt og lækkert rugbrød. Du kan selv tilsætte kerner efter ønske.
Fremgangsmåde:
Gæren opløses i tempereret vand
Tilsæt rugbrødsblandingen og lad den ælte i ca. 12 minutter til 28-30 C. (ved langsom hastighed)
Lad dejen hvile 30 minutter i røremaskinen, ælt i 1min. før afvejning til forme.
Dejen placeres i en rugbrødsform, drysses evt. med sesamfrø
Rugbrødet hæver i ca. 60 minutter (eller til dejen ca. når kanten på formen)
Bages i ca. 50 - 60 minutter (til centrumtemperatur på 95 C). Ved 200 C
Dampes ved indsætning hvis muligt.
Ingredienser: Halvsigtet RUGMEL, HVEDEMEL, RUGDRYS, RUGSURDEJ, kartoffelflager, sukker, salt tilsat jod, BYGMALTEKSTRAKT, HVEDEGLUTEN, maltmel (BYG, HVEDE) Kan indeholde MÆLK og ÆG
Næringsindhold pr. 100g
Energi | 1360 kj/320 kcal |
Fedt | 2 g |
- Heraf mættede fedtsyrer | 0.3 g |
Kulhydrater | 61 g |
- Heraf sukkerarter | 5.5 g |
Protein | 10 g |
Salt | 2.5 g |
Kostfibre | 10 g |