Stenformalet Softkerne Rugbrødsbrødsblanding 100/0 Øko - Valsemøllen Signatur

Softkerne Rugbrødsbrødsblanding Valsemøllen

Melblanding til økologiske rugbrød, tilsæt vand og gær

Valsemøllen
204980
Sorry, This item is out of stock.
419,00 kr.
Fjernlager ca. 1 -2 dages ekstra leverings tid
op til 5 dages ekstra leveringstid

  Recycled emballage

- vi genbruger papkasser

  Spørgsmål ?

- ring / sms 30281060

  Prismatch

- her handles til laveste priser

Stenformalet Softkerne Rugbrødsbrødsblanding 100/0 Øko - Valsemøllen Signatur

Økologisk Softkernerugbrød 100/0 er en af vores mest populære rugbrødsblandinger.

Et rugbrød, der egner sig til alle gæster, og som man aldrig går galt i byen med. 

Når du vælger en rugbrøds helblanding er du sikker på den samme gode kvalitet – hver gang.

Samtidig er det nemt at arbejde med, da der kun skal tilsættes vand og gær. 

Valsemøllen Signatur® er grundstenen i bæredygtigt bagværk. Serien består af et bredt sortiment af dansk og økologisk mel, gryn, specialmel og melblandinger, der sikrer lækkert, vellykket bagværk – hver gang.

Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, der er dyrket efter økologiske principper og malet på en af vores tre danske møller.

Opbevaring:

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Vejledning:

  Bagning: Tilsæt kun vand og gær. Opskrift til 15 rugbrød á 1.400 g | 55 rugbrødssandwich á 400 g 12.500 g Softkernerugbrød 100/0, Øko (3420004) 120 g Økologisk gær (60 g økologisk tørgær) 9.500 g Vand 22.120 g Dejvægt i alt

Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.

Dejtemperatur: 28-30°C Æltetid: 20 min. langsomt. Liggetid: 30 min.

Dejvægt: Rugbrød: 1.400 g. Rugbrødssandwich: 400 g. Form: Rugbrød: 10 x 10 x 30 form (3 l.).

Rugbrødssandwich: Rund form med en diameter på 20 cm – 4 stk. markeres med dejskraber.

Dekoration: Glat og drys med sesamfrø. Opslåning: Dejen vendes i sesam, inden den kommer i formen. Hævetid: 50 min Bagetemperatur (vejl.): Bageriovn: 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning. Gastroovn: 230°C, faldende til 170°C. Damp ved indsætning Bagetid (vejl.): Rugbrød: 50 min. (kernetemp. 94-96°C) (vejledende). Rugbrødssandwich: 20 min.

Ingredienser:

 30% økologiske danske RUGFLAGER, økologisk dansk HVEDEMEL, 13% økologiske solsikkekerner, 10% økologiske hørfrø, økologisk dansk FULDKORNSHVEDEMEL, økologiske kartoffelflager, tørret økologisk SURDEJ (økologisk HVEDEMEL, starter kultur), salt tilsat jod, økologisk mørk ristet BYGMALT, økologisk HVEDEGLUTEN, melbehandlingsmiddel (E300).

Allergener: GLUTEN

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1601kj/382 kcal Fedt 12.1 g - Heraf mættede fedtsyrer 1.3 g Kulhydrater 48.9 g - Heraf sukkerarter 1.4 g Protein 13.7 g Salt 2.46 g Kostfibre 10.6 g 

204980

7 andre varer i den samme kategori: