- Ny
Stenformalet Softkerne Rugbrødsbrødsblanding 100/0 Øko - Valsemøllen Signatur
Softkerne Rugbrødsbrødsblanding Valsemøllen
Melblanding til økologiske rugbrød, tilsæt vand og gær
- vi genbruger papkasser
- ring / sms 30281060
- her handles til laveste priser
Stenformalet Softkerne Rugbrødsbrødsblanding 100/0 Øko - Valsemøllen Signatur
Økologisk Softkernerugbrød 100/0 er en af vores mest populære rugbrødsblandinger.
Et rugbrød, der egner sig til alle gæster, og som man aldrig går galt i byen med.
Når du vælger en rugbrøds helblanding er du sikker på den samme gode kvalitet – hver gang.
Samtidig er det nemt at arbejde med, da der kun skal tilsættes vand og gær.
Valsemøllen Signatur® er grundstenen i bæredygtigt bagværk. Serien består af et bredt sortiment af dansk og økologisk mel, gryn, specialmel og melblandinger, der sikrer lækkert, vellykket bagværk – hver gang.
Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, der er dyrket efter økologiske principper og malet på en af vores tre danske møller.
Opbevaring:
Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.
Vejledning:
Bagning: Tilsæt kun vand og gær. Opskrift til 15 rugbrød á 1.400 g | 55 rugbrødssandwich á 400 g 12.500 g Softkernerugbrød 100/0, Øko (3420004) 120 g Økologisk gær (60 g økologisk tørgær) 9.500 g Vand 22.120 g Dejvægt i alt
Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.
Dejtemperatur: 28-30°C Æltetid: 20 min. langsomt. Liggetid: 30 min.
Dejvægt: Rugbrød: 1.400 g. Rugbrødssandwich: 400 g. Form: Rugbrød: 10 x 10 x 30 form (3 l.).
Rugbrødssandwich: Rund form med en diameter på 20 cm – 4 stk. markeres med dejskraber.
Dekoration: Glat og drys med sesamfrø. Opslåning: Dejen vendes i sesam, inden den kommer i formen. Hævetid: 50 min Bagetemperatur (vejl.): Bageriovn: 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning. Gastroovn: 230°C, faldende til 170°C. Damp ved indsætning Bagetid (vejl.): Rugbrød: 50 min. (kernetemp. 94-96°C) (vejledende). Rugbrødssandwich: 20 min.
Ingredienser:
30% økologiske danske RUGFLAGER, økologisk dansk HVEDEMEL, 13% økologiske solsikkekerner, 10% økologiske hørfrø, økologisk dansk FULDKORNSHVEDEMEL, økologiske kartoffelflager, tørret økologisk SURDEJ (økologisk HVEDEMEL, starter kultur), salt tilsat jod, økologisk mørk ristet BYGMALT, økologisk HVEDEGLUTEN, melbehandlingsmiddel (E300).
Allergener: GLUTEN
Næringsindhold pr. 100g:
Energi 1601kj/382 kcal Fedt 12.1 g - Heraf mættede fedtsyrer 1.3 g Kulhydrater 48.9 g - Heraf sukkerarter 1.4 g Protein 13.7 g Salt 2.46 g Kostfibre 10.6 g