Oksehale Jus Oscar Signature 1L
Klar til brug direkte fra kartonen 1 Ltr.
- vi genbruger papkasser
- ring / sms 30281060
- her handles til laveste priser
OSCAR Signature Oksehale Jus
Den har en ren intens smag, hvor vi kun vælger at tilsætte løg og skaller i fonden, dette gør vi for at holde den rene kødsmag mest mulig uforstyrret. Dette gør den til en god base at arbejde videre med, hvor du kan sætte din helt egen signatursmag. Du får her en flot klar oksehale jus, som kan anvendes som jus og i saucer. Grundet indholdet af oksehaler, har du et naturlig indhold af kollagen, der gør at du nemt kan reducere din jus ind til en glace. 1 liter OSCAR Signature Oksehale Jus er kogt på 2171 g okseben og 335 g oksehaler.
Brugsanvisning Anvendes direkte fra karton.
Opbevaring før åbning Ved stuetemperatur.
Opbevaring efter åbning I køleskab ved højest +5 C. - kan holde ca. 3 dage åbnet.
Oksehaler med bønnesalat:
Ingredienser
- 1,5 kg oksehaler
- 2 ltr vand
- 1 stk hvidløg, helt
- 5 stk laurbærblade
- 1 ltr OSCAR® Signature Oksehale Jus
- 3 spsk gule sennepsfrø
- 1 dl æbleeddike
- salt og peber
Syltede bønnesalat:
- 300 g hvide bønner, udblødt
- 1,5 ltr vand
- 4 kvist timian
- salt
- 300 g grønne bønner
- olie
- 150 g hel spinat, frost
- 2 dl OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Oksehalerne skæres i passende stykker og brunes i ovnen ved 200 °C i ca. 25 min. Tilsæt derefter vand, hvidløg, laurbærblade og OSCAR® Signature Oksehale Jus.
- Dæk halerne til og braiser dem møre i ovnen ved 175 °C i ca. 3 timer. Når halerne er møre sigtes braiserlagen gennem et klæde.
- Braiserlagen koges ind til en kraftig smag opnås, mens den afskummes.
- Sennepsfrøene blancheres i 1 min. Æbleeddiken koges ind til 1/3. Braiserlagen smages til med sennepsfrø, æbleeddike samt salt og peber
- De hvide bønner udblødes i 24 timer og koges møre i vand, timian og salt.
- De grønne bønner sauteres i lidt olie og vendes med spinaten og de drænede hvide bønner.
- Bønnerne smages til med indkogt OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond (1/3) og krydres med salt og peber.