Oscar Demi Glace + Espagnole Signature - FREDADSBØFPAKKE

Klar til brug direkte fra kartonen 1 Ltr. 

Se fremgangsmåde under beskrivelse

se evt. andre Oscar fond her

OSCAR
Køb nu! kun 74 stk. tilbage på lager!
199,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

FREDAGSBØF SAUCE fremgangsmåde:

Op i en gryde med dem begge, kog dem ca. halvt ned. (hvis du vil have rødvin i skal den lige koges op i gryden inden)

Pisk op med et kold lurpak smør server. (må ikke koge efter lurpak er tilsat)

Kan tilsmages med timian, rosmarin, hvidløg, portvin, peber osv. - men man behøver ikke

OSCAR Signature Demi Glace er en naturlig reduceret oksefond med et højt indhold af kollagen, hvorfor konsistensen er mere tyk. Med Demi Glace har du en god base til en mørk sauce som f.eks. rødvin- eller pebersauce, hvor du både kan piske smør, olie eller fløde i, samt smage til med gastrik og vinreduktion. Med Demi Glace har du en god base du nemt kan arbejde videre med, hvor reduceringsarbejdet er gjort for dig. 1 liter OSCAR Signature Demi Glace er kogt på 2900 g okseben.

Brugsanvisning  Anvendes direkte fra karton. 

Kan bruges som sauce som den er, smages til med vin eller svampe eller piskes op med smør.

Opbevaring før åbning  Ved stuetemperatur. 

Opbevaring efter åbning  I køleskab ved højest +5 C. - kan holde ca. 3 dage åbnet.

Sauce Espagnole er den klassisk brune grundsauce, danner grundlaget for mange brune saucer. Saucen er et afkog på okseben tilsat tomat og urter, herefter kogt ned og jævnet. Sauce Espagnole er en af Escoffier’s 5 modersaucer, som er blevet brugt som basis sauce i det franske og spanske køkken siden 1900 tallet, og sidenhen verden over. Prøv f.eks. at reducér Sauce Espagnole til 2/3 og smag til med f.eks. blåskimmel, ribsgelé, OSCAR VILDTFOND KONCENTRAT og enebær, og du har en perfekt vildtsauce. Alt efter typen af vildt / årstiden, så kan du bygge videre på saucen med f.eks. blåbær, citron eller vilde svampe.

Brugsanvisning  Anvendes direkte fra karton. 

Opbevaring før åbning  Ved stuetemperatur. 

Opbevaring efter åbning  I køleskab ved højest +5 C. 

 Ingredienser  Til 1000 ml færdigvare er anvendt: Oksefond (oksebouillon (afkog af vand, okseben (900 g), laurbærblad), tomatpuré, løg, gulerod, karamelsukker), modificeret stivelse, salt.  Vi opdaterer løbende vores produktinformation på hjemmesiden, men opdatering kan være forsinket. Vi anbefaler derfor altid at tjekke information på emballagen.

Du vil eventuelt også synes om

15 andre varer i den samme kategori: