Chaminé Tinto Vinho Regional Alentejano - Cortes de Cima

75 cl - 13,5% alc.

Cortes de Cima Chaminé Tinto Vinho Regional Alentejano

Køb nu!!
137,00 kr.
Udsolgt

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Cortes de Cima -Chaminé Tinto Vinho Regional Alentejano

Druer: Aragonez (=Tempranillo), Syrah, Touriga Nacional, Alicante Bouschet, Trincadeira

Den familieejede vingård, Cortes de Cima, ligger tæt ved Vidigueira i Portugals Alentejo region, midt i mellem Lissabon, Algarve og Sevilla. Vingården, der har været i familiens eje siden 1988, råder over 400 hektar, hvoraf 140 hektar er beplantet med vin, 50 hektar med oliventræer og de resterende hektar bruges til genplanting af kork, egetræer, fyr og johannesbrødtræer. Druerne vokser på skråningerne af det 400 meter høje Serra do Mendro bjerg og nyder godt af regionens mange solskinstimer og det varme og tørre klima, der bliver tempereret af den kølige brise fra Atlanterhavet. De ældste vine blev plantet i 1991, og det er en af disse marker, der har lagt navn til vingården. Cortes de Cimas filosofi er at lave vine, der er en fornøjelse at drikke, og så lægger de stor vægt på bæredygtighed og genbruger så mange materialer som muligt.

Denne vin er produceret af Aragonez - også kaldet Tempranillo - (35%), Syrah (30%), Touriga Nacional (15%), Alicante Bouschet (15%) og Trincadeira (5%) druer, der er dyrket i Alentejo regionen i Portugal.

Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt.

Det er en let-drikkelig vin med flot rød farve, delikat frugtduft, fyldig, men samtidig blød og rund frugtsmag, god struktur samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til svinekød, vildt, pastaretter, lette oksekødsretter samt ikke for kraftige oste.

Vinen er ikke produceret med henlægning for øje og bør derfor drikkes, mens den er forholdsvis ung.

Du vil eventuelt også synes om

159 andre varer i den samme kategori: