Bodegas Ferratus Rosé - Ribera Del Duero 2023
kun 2700 flasker er lavet af denne Tempranillo Rosé
Sølvmedalje ved Vinum Schweiz 2024
Limited - 100% Tempranillo
Perfekt som aperitif(hyggevin), eller til retter med tomat eller spanske specialiteter, som lomo, pølser (uden paprika) brie, røget ost, lette eksotiske thailandske retter.
75cl. - 14 % alc.
EGEN IMPORT
- vi genbruger papkasser
- ring / sms 30281060
- her handles til laveste priser
Bodegas Ferratus Rosé
Det er nok en af de bedste Rosé fra Ribera Del Duero med en elegant coral farve.
Skøn delikat duft af jordbær, kirsebær og blomster, som nelliker og violer. Man kan også fornemme lidt laurbær og rosa peber. Det er en letdrikkelig rose, frisk med afbalanceret syre og meget fyldig i smager.
Druerne er høste fra mere end 20 år gamle vinstokke, som gror 860 mtr. oppe
Vinen bør nydes mellem 7 - 10 grader.
Den er modnet i egetræsfade efterfulgt af omrøring.
Bodegas Ferratus Rosé - Ribera Del Duero 2023 Sølvmedalje
FERRATUS Rosé er blevet tildelt en sølvmedalje ved den internationale vin konkurrence Vinum 2024, som eren af de mest prestigefyldte konkurrencer i vinens verden, den arrangeres af det anerkendte schweiziske magasin Vinum.
Denne internationale pris er et tegn på den indsats og dedikation, som ferratus lægger i hver flaske, og en anerkendelse af den unikke kvalitet af denne rosé.
FERRATUS Rosé
Det er en vin med karakter, friskhed og en afbalanceret struktur, som har vundet dommernes gunst i Schweiz. Hver eneste slurk afspejler passion og engagement i kvalitet.
Denne anerkendelse er særlig vigtig, da Vinums evaluering udføres ved hjælp af blindsmagninger i henhold til kriterierne fra Den Internationale Vin organisation (OIV), hvilket garanterer en upartisk og professionel vurdering.
Hvad gør FERRATUS Rosé så speciel?
Vores rosé fra spanien, skiller sig ud med sin afbalancerede syre og friskhed med en aromatisk profil fuld af røde frugter og citrusfrugter, der glæder både næse og gane. Denne vin er skabt til dem, der ønsker en elegant og forfriskende oplevelse, og den er ideel til efterårsretter som sæsonens svampe, retter med tomatsauce som base, pasta og napolitansk pizza, ristede grøntsager og paella.
Dens nylige sølvmedalje bekræfter, at den er et enestående valg til at fremhæve disse smage.