Stikkelsbær Sæt - Vibegaard

6,0 % alc. 50 cl. Stikkelsbær bobler 1 stk.

5,2 % 50 cl. Stikkelsbær øl 1 stk.

3,5 % alc. 50 cl. Stikkelsbær cider 1 stk.

Pris inkl. pant

se evt. mere fra Vibegaard klik her

Vibegaard
Køb nu! kun 92 stk. tilbage på lager!
169,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Mousserende frugtvin fremstillet af friske bær gæret på champagne gær

En let frisk perlende mousserende stikkelsbærdrik med Vibegaards egne stikkelsbær. Et alternativ til en mousserende vin, stikkelsbærerne, som er høstet på det helt rigtige tidspunkt, hvor stikkelsbær har et optimalt indhold af frugtsukker, giver en balanceret sødme.

Bør nydes afkølet til let mad, kan også bruges som en velkomstdrik.

Cider Stikkelsbær Vibegaard - BEDTS FØR 12/4 -21

En let frisk perlende cider med Vibegaards egne stikkelsbær, som er høstet på det helt rigtige tidspunkt, hvor stikkelsbær har et optimalt indhold af frugtsukker. Giver en balanceret sødme, nydes afkølet til let mad.

Cider fremstillet af egne stikkelsbær Cider er en meget populær drik, særligt til de varme sommermåneder, men den kan drikkes hele året rundt, og derfor har vi valgt at fremstille vores helt egen stikkelsbær-cider. Den er et godt alternativ til både øl og vin, og den kan enten nydes som en velkomstdrink, ligesom den også kan drikkes både med og uden mad til.  ​

Øl Stikkelsbær Vibegaard

 Let og frisk stikkelsbær øl lavet på Vibegaards egne solmodne stikkelsbær, som har fået masser af sol de er høstet på det helt rigtige tidspunkt nemlig når stikkelsbær har optimal indhold af frugtsukker. Smagen er mild og raffineret af stikkelsbær, samt en mild smag af humle, bør nydes afkølet til lette retter, eller på terrassen.

Se mere på producentens side klik her

Vibegaard

Du vil eventuelt også synes om

7 andre varer i den samme kategori: