Forside

Forside

Senest tilføjet

Senest tilføjet

Betal med kreditkort og Viabill Betal med kreditkort og Viabill Betal med kreditkort og Viabill Betal med kreditkort og Viabill Betal med kreditkort og Viabill Betal med kreditkort og Viabill Betal med kreditkort og Viabill

Citronmåne

Citronmåne med Odense Marcipan

Ingredienser:

Sådan gør du:

  1. Rør smørret og sukkeret blødt sammen til en cremet konsistens.
  2. Tilsæt groft revet marcipan og rør i igen.
  3. Tilsæt æggene ét ad gangen, og pisk mindst 1 min. for hvert æg. Tilsæt citronskal samt citronsaft.
  4. Bland hvedemelet med bagepulver, og sigt det i dejen.
  5. Rør dejen ensartet, og fordel den i en smurt springform ca. 22 cm i diameter.
  6. Bag kagen ved 160°C i ca. 50 min. (Mærk efter med en nål om kagen er bagt. Hænger der dej ved, bages kagen lidt længere tid).
  7. Afkøl kagen på en bagerist inden den halveres til to halvmåner.

Pynt din citronmåne kage:

  1. Rør flormelis sammen med citronsaft til en glasur.
  2. Dekorer halvmånerne, og drys med guldstøv.

Tip:

Pynt evt. kagen med citron julienne eller guldstøv.

Der kommer snart flere opskrifter