Forside

Forside

Senest tilføjet

Senest tilføjet

Betal med kreditkort og Viabill Betal med kreditkort og Viabill Betal med kreditkort og Viabill Betal med kreditkort og Viabill Betal med kreditkort og Viabill Betal med kreditkort og Viabill Betal med kreditkort og Viabill

Persillesuppe med Kylling, Æble, Fennikel og Bacon

10 Personer

Ingredienser:

Garniture:

Fremgangsmåde:

  1. Steg bacontern sprøde, og tag derefter baconen op.
  2. Hak løg groft og sauter i baconfedtet.
  3. Skræl æbler og klargør porrer og gulerødder. Skær det hele i tern og kom det op i en gryde.
  4. Tilsæt vand, kyllingefond og hønsebouillon, lad det hele koge til grøntsagerne er møre.
  5. Blend suppen med fløde og persille, til den er helt glat. Smag til med salt og sort peber.
  6. Pocher kyllingen i vand med hønsebouillon.
  7. Lad kyllingen køle af i bouillonen. Skær dem derefter i tern og lun i lidt bouillon før servering.
  8. Fennikel og ælbler skæres i tern og vendes med kyllingekødet
Der kommer snart flere opskrifter