Bageenzym Opus 1-2%
    • Bageenzym Opus 1-2%

    Bageenzym Opus 1-2% - 500g

    79,00 kr.

    Når du skal bage brød med høj volume og sprød krumme

    På lager

    Bageenzym Opus 1-2%   

    ANVENDELSE:  Bage hjælpemiddel til hvedebagværk.  Fremragende stabilitet og smag, og giver sprød skorpe og lang holdbarhed i det færdige bagværk.

    DOSERING:  1-2 % pr kg mel eller  20- 40 g pr liter vand. 

    Bagemiddel til direkte dosering

      • Til alt brød, som bages direkte 

      • Lav dosering  • God økonomi 

      • Sikret ensartethed over tid 

      • Bedre friskholdning 

      • Bedre skærefasthed  samt større dej stabilitet 

      • Giver tynd skorpe

    Du vil eventuelt også synes om

  • Maltmel Mørk 1 kg.

    Mørkt maltmel (brændt). Brug det i rugbrød, brød, boller og andet bagværk, hvor det giver en flot farve og en let bitterhed. 1 kg 

    Opskrift på maltbrød klik her

    Også en økologisk udgave klik her

    75,00 kr.
    • Majsdrys 1 kg.

      Tørret majsmel, anvendes som topping på brød, boller og rundstykker. Eller som en grov - sprød panering til kød og fisk.

      50,00 kr.
      • Durumkerner Poppet 1 kg.

        1 kg.

        Vi har varmebehandlet durumkernerne for dig, og derfor kan nemt bruge dem til dit bagværk ud iblød lægning. Prøv dem også i salater.

        49,00 kr.
        • Rugsur - Rugbrødsur 1000g -...

          Surdejsmel til rugbrød

          500g nok til ca. 64 rugbrød

          98,00 kr.