
Bageenzym Opus 1-2% - 500g
Når du skal bage brød med høj volume og sprød krumme
Bageenzym Opus 1-2%
ANVENDELSE: Bage hjælpemiddel til hvedebagværk. Fremragende stabilitet og smag, og giver sprød skorpe og lang holdbarhed i det færdige bagværk.
DOSERING: 1-2 % pr kg mel eller 20- 40 g pr liter vand.
Bagemiddel til direkte dosering
• Til alt brød, som bages direkte
• Lav dosering • God økonomi
• Sikret ensartethed over tid
• Bedre friskholdning
• Bedre skærefasthed samt større dej stabilitet
• Giver tynd skorpe
Du vil eventuelt også synes om
Maltmel Mørk 1 kg.
Mørkt maltmel (brændt). Brug det i rugbrød, brød, boller og andet bagværk, hvor det giver en flot farve og en let bitterhed. 1 kg
Majsdrys 1 kg.
Tørret majsmel, anvendes som topping på brød, boller og rundstykker. Eller som en grov - sprød panering til kød og fisk.
Durumkerner Poppet 1 kg.
1 kg.
Vi har varmebehandlet durumkernerne for dig, og derfor kan nemt bruge dem til dit bagværk ud iblød lægning. Prøv dem også i salater.