Bageenzym -18 Bagehjælpemiddel 1 kg. Valsemøllen
Bagenzym -18 1 kg. Valsemøllen
Stærk og robust bagehjælpemiddel fremstillet til at forlænge holdbarheden i bagværk, der hæver på køl eller fryses.
Alt efter type kan det ubagte, frosset bagværk opbevares på frost i op til 3 uger, afhængig af brød og proces.
Bedst før: 30.06.2025
Erhverv og Privat
- ring / sms 30281060
- vi genbruger papkasser
her handles til laveste priser
Bageenzym Minus 18 Bagehjælpemiddel 1 kg. Valsemøllen
Anvendelse:
Vejledende dosering 1-3% af opskriftens melmængde. Det svarer til 10-30 g pr. kg mel.
Produktet er mærket NaturAks® din garanti for, at kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler.
Opbevaring:
Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.
Ingredienser:
HVEDEMEL, HVEDEGLUTEN, emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300, enzymer (amylase, xylanase)), rapsolie.
Næringsindhold pr. 100g:
Energi 1742kj/416 kcal Fedt 12.7 g - Heraf mættede fedtsyrer 10.3 g Kulhydrater 46.1 g - Heraf sukkerarter 0.7 g Protein 25.1 g Salt 0.1 g Kostfibre 2.4 g